Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Κυριάρχος ο Διαγόρας, προκρίθηκε εύκολα

Κυριάρχος ο Διαγόρας, προκρίθηκε εύκολα

0
Dodekanisos

Την πρόκριση στον τελικό της 20ης Απριλίου εξασφάλισε ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε εύκολα του ΔΙΑ Κω στο Δημοτικό Στάδιο με 4 – 0 και έτσι θα διεκδικήσει ένα ακόμα τρόπαιο κυπέλλου. Οι «κυανέρυθροι» με βάση και την συνολική παρουσία των δυο ομάδων δεν συνάντησαν δυσκολίες και πήραν εύκολα το εισιτήριο της πρόκρισης έχοντας την πλήρη υπεροχή και στα δυο ημίχρονα.

Ο Διαγόρας είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα να ανοίξει γρήγορα το σκορ. Από εκεί και πέρα συνέχισε να έχει την υπεροχή αν και ήταν αρκετά φλύαρος. Παρόλα αυτά, θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα στα τελευταία οκτώ λεπτά όπου δημιούργησε δυο πολύ καλές ευκαιρίες. Ο ΔΙ.ΑΣ στο πρώτο μισό του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Αν και οι παίκτες του Δημήτρη Χρυσόπουλου είχαν διάθεση, δεν κατέστη δυνατό για να πατήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή.

Ο «γηραιός» μπήκε με διάθεση να «καθαρίσει» γρήγορα την πρόκριση στο δεύτερο ημίχρονο όπως και τελικά έγινε. Πέτυχε ένα δεύτερο τέρμα στο 57’ και συνέχισε με ένα τρίτο στο 76’ μη αφήνοντας ελπίδες στους φιλοξενούμενους για να κάνουν κάτι.

O Χατζησάββας (Νο 10) εκτελεί το πέναλτι στο 13′ και βάζει τον Διαγόρα μπροστά στο σκορ


Το φιλμ του αγώνα
Στο 7’ ο Γεωργίου δέχθηκε τη μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή αλλά το πλασέ που έκανε ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα ο Τσαραπατσάνης να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα.
Στο 13’ ο Μαριά ανέτρεψε τον Πινιώτη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Χατζησάββας (1 – 0).
Στο 39’ ο Ευαγγελιδάκης έκανε τη σέντρα και ο Χατζησάββας πήρε μια δύσκολη κεφαλιά αλλά ο Τσαραπατσάνης έπεσε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνιά και απόκρουσε.
Στο 41’ ο Χατζησάββας έκανε τη σέντρα και ο Γεωργίου πήρε την κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας των Κώων στέλνοντας όμως τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 57’ ο Χατζησάββας έκανε μια εντυπωσιακή προσπάθεια, πάσαρε στον Αντωνίου και αυτός με προβολή πέτυχε το 2 – 0.
Στο 76’ ο Αντωνίου πήρε την μπάλα σε πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 3 – 0.
Στο 89′ ο Τσαγκάρης με ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια έστειλε τη μπάλα να καρφωθεί στο παραθυράκι και “έγραψε” έτσι το 4 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Κοκμότος, Τσέτσος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Χατζησάββας (72’ Τσαγκάρης), Καρπαθάκης, Γλυνός, Δήμας (77’ Μπαξεβάνος), Γεωργίου (46’ Αντωνίου), Πινιώτης (61’ Γιώργου)
ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μαριάς, Ιωαννίδης, Μαργαρίτης (80’ Πης), Φονσέκα, Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Θωνιάτης (80‘ Συνεσίου), Μπεκιρλάρι (70’ Χρήστος Χατζηφούντας), Χατζηβασίλης (60’ Δρόσος), Μποϊλής

Οι οργανωμένοι φίλοι του “γηραιού” πανηγυρίζουν την πρόκριση της ομάδας τους στον τελικό της 20ης Απριλίου
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments