Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Κύπελλο: Πέρασαν τα φαβορί

Κύπελλο: Πέρασαν τα φαβορί

0
bala1
Dodekanisos

Πανηγυρικά στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου προκρίθηκε ο Φοίβος. Η ομάδα της Κρεμαστής, επικράτησε με 5 – 1 στο γήπεδο της του Ηρακλή Μαριτσών και έτσι πήρε το εισιτήριο. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσαν οι Νίκος Ορφανίδης (25’), Μαθιός (68’), Τζιβίλογλου (72’), Φασάκης (αυτογκολ 85’) και Καρίκης (90’). Το γκολ της τιμής για τον Ηρακλή, πέτυχε ο Χειμωνέττος στο 79’.
Στο ουδέτερο γήπεδο της Παστίδας, ο Ιάλυσος κέρδισε με 3 – 0 την Ασπίδα Απολακκιάς και θα δώσει το παρών και στην επόμενη φάση. Ο Γερογιάννης μόλις στο 5’ έκανε το 1 – 0 ενώ ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα, του Παφιάκη (60’ και 75’) με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.
Στο γήπεδο Κοσκινού, ο ΑΕΡΑ επικράτησε με 2 – 1 του Διγενή και έτσι πήρε και αυτός το εισιτήριο. Μόλις στο 2’ ο Λυριστής έκανε το 0 – 1 αλλά στο 42’ ο Βολονάκης ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 47’ ο Πομπού διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2. Οι «κόκκινοι» τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες διότι στο 85’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντικ για αντικανονικό μαρκάρισμα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments