Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κρίθηκε στις λεπτομέρειες

Κρίθηκε στις λεπτομέρειες

0
apollon agkalia
Dodekanisos

Μετά από ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Καλυθιών, ο τοπικός Απόλλωνας κέρδισε με 2 – 1 τον Κλεάνθη Παραδεισίου. Οι παίκτες πάντως των φιλοξενούμενων έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς πάντως να καταφέρνουν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι αυτό. Στο 32΄ο Αρχοντούλης ανατράπηκε από τον Σαββιδάκη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο «παθών» για να κάνει το 1 – 0. Στο 53’ ο Σπάρταλης με πλασέ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1), όμως στο 70’ ο Αρχοντούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 2 – 1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Σημειώνεται ότι στο 77’ ακυρώθηκε γκολ του Π. Σπάρταλη ως οφσαίντ, ενώ στο 80’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιάννης Αρχοντούλής επειδή «έπαιξε» τη μπάλα με το χέρι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Κούφαλης, Φυλακούρης (46’ Μοσχιδιού), Συμεωνίδης, Κίτσος, Σαββούλης (46’ Σταυρής), Μ. Κυριαζής, Μουτσοντέμι, Αρχοντούλης, Γ. Κυριαζής, Δημητράς, Στάθης (68’ Βιτσέντζος)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαββιδάκης, Καρίκης, Παπαδημήτρης, Σιέχ, Ισκάς, Ατσίδης, Π. Σπάρταλης, Κρομμύδας, Χατζησάββας (56’ Πολυμένωφ), Μ. Σπάρταλης, Μεμοντσέλα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments