Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Το σερί δεν έχει τελειωμό…

Το σερί δεν έχει τελειωμό…

0
xalki ialisos2
Dodekanisos

Την 21η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ιάλυσος ο οποίος επικράτησε με 3 – 1 του ΑΣ Χάλκης σε παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού. Οι «ερυθροκίτρινοι» έδειξαν ότι έχουν ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τον Απόλλωνα Καλυθιών στο κύπελλο Δωδεκανήσου και μπήκαν καλύτερα από τους αντιπάλους τους στο σημερινό παιχνίδι. Είχαν την υπεροχή και για τον λόγο αυτό άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9’. Οι γηπεδούχοι σταδιακά κατάφεραν να ισορροπήσουν, ωστόσο δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη, η ομάδα του Άγγελου Φραγκάκη ανέβηκε αρκετά και έδειξε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως σύντομα ο Ιάλυσος κατάφερε να πάρει και πάλι τα ηνία του αγώνα. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η …επιστράτευση του γερόλυκου τερματοφύλακα Ανδρέα Χίου από την ομάδα της Χάλκης που παρά τα χρόνια του κατάφερε σε αρκετές των περιπτώσεων να βάλει τα γυαλιά σε πιο μικρούς τερματοφύλακες του τοπικού.
Τα γκολ
Στο 9’ από κάθετη πάσα του Σταυλά, ο Δράκος με αριστερό σουτ από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή έκανε το 0 – 1.
Στο 40’ ο Κρομμύδας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Παφιάκης πήρε την κεφαλιά πάσα προς το Δράκο ο οποίος «έστρωσε» τη μπάλα στον Μπαρτσελό και αυτός με πλασέ πέτυχε το 0 – 2.
Στο 51’ ο Ντούπης εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Καρπαθάκης ανέτρεψε τον Ψαρά. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Ντούπης μείωσε σε 1 – 2.
Στο 66’ ο Σταυλάς έκανε από τα αριστερά τη συρτή σέντρα αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα. Αυτή όμως «στρώθηκε» στον Μπιγκό που έκανε το πλασέ αλλά ο Μπιζάτης απόκρουσε με τα χέρια του. Ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι και απέβαλλε και με απευθείας κόκκινη κάρτα τον παίκτη του ΑΣ Χάλκης. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Μπιγκό διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 3.
Άλλες φάσεις
Στο 21’ ο Κάργας έκανε μια μπαλιά προς τον Τσιμπιζίδη αλλά ο Κεφάλας πρόλαβε και βγήκε στο ύψος του πέναλτι διώχνοντας μακριά.
Στο 61΄ο Μπαρτσελό εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Χίου εντυπωσιακά κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα.
Στο 80’ ο Καρπαθάκης επιχείρησε μακρινό σουτ αλλά και πάλι ο Χίου έπεσε στη γωνιά του και απόκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης (Μακρής, Κοσκινάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Χίου, Μερκάϊ, Καλιώρας, Χριστοδούλου, Ψαράς (87΄Χατζησάββας), Παπαθεοδώρου (80’ Πανούσης), Μπιζάτης, Ντούπης, Τσιμπιζίδης, Κάργας, Παπαστεργής
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Χατζημιχαήλ,. Πιτσουρδάκης, Καρπαθάκης, Κρομμύδας, Παφιάκης, Μπιγκό (73’ Τσίρκος), Δράκος (73’ Καρτάλης), Μπαρτσελό, Σταυλάς (67΄Ζωάννου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
xalki ialisos1

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments