Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ρόδος: Άμεση επιστροφή στις νίκες

Ρόδος: Άμεση επιστροφή στις νίκες

4
rodos doksa
Dodekanisos

Επέστρεψε στις νίκες η Ρόδος. Οι παίκτες του Σάκη Ναλμπάντης επικράτησαν με 3 – 0 της Δόξας Ψίνθου στο Δημοτικό Στάδιο, παίζοντας καλύτερα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή και για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους και οι «βυσσινί» προσπάθησαν να βγουν μπροστά κυρίως με αντεπιθέσεις χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάτι.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 15’ ο Μαριάς εκτέλεσε ωραία απευθείας φάουλ όμως ο Ράτζα απόκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ
Στο 18’ μετά από σέντρα του Βασιλαράκη, ο Ευγενικός έκανε το σουτ όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ .
Στο 31’ ο Καστρουνής σούταρε από καλή θέση αλλά δε μπόρεσε να βρει τον επιθυμητό στόχο (άουτ).
Ένα λεπτό μετά (στο 32’), ο Βασιλαράκης μπήκε μέσα στην περιοχή και «έσπασε» έξω στον Λερογιάννη ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Δημητρίου απόκρουσε.
Στο 35’ ο Καντιμοίρης πάσαρε στον Ευγενικό ο οποίος μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή. Την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Καστρουνή ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 40’ μετά από βολέ του Δημητρίου, ο Ορφανός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως το τελείωμα του δεν ήταν και τόσο καλό και η μπάλα κατέληξε άουτ
Στο 42’ ο ίδιος παίκτης «έπιασε» ένα καλό σουτ από το ύψος της περιοχής όμως και πάλι έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.
Στο 53’ ο Ευγενικός από τα αριστερά έκανε την πάσα στον Γιώργο Καντιμοίρη ο οποίος ήταν μέσα στην περιοχή όμως δεν πρόλαβε να γίνει απειλητικός γιατί τον κόντραραν οι αμυντικοί της Δόξας οι οποίοι και απομάκρυναν τη μπάλα.
Στο 56’ ο Σταμούλης βρέθηκε σε καλό σημείο όμως επιχείρησε ένα αδύναμο και άστοχο σουτ (άουτ).
Στο 57’ ο Γιώργος Καντιμοίρης έκανε ατομική ενέργεια μπαίνοντας μέσα στην περιοχή όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν άστοχο (άουτ).
Στο 62’ ο Καστρουνής έκανε ένα καλό σουτ όμως και πάλι η μπάλα έφυγε άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα (στο 65’) ο Ορφανός μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και σούταρε όμως ο Ράτζα απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 72’ από κάθετη του Ορφανού, ο Πλύγκος πήρε τη μπάλα και σκόραρε όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσαίντ.
Στο 77’ ο Παπαστεφάνου εκτέλεσε φάουλ προς το δεύτερο δοκάρι και ο Γιώργος Καντιμοίρης ενώ ήταν μόνος του με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 0.
Στο 87’ από κόρνερ του Λερογιάννη, ο Σταμάτης Καντιμοίρης ενώ ήταν μέσα στην περιοχή, στόπαρε τη μπάλα, απέφυγε και έναν αντίπαλο και με πλασέ έκανε το 3 – 0.
Διαιτητής του αγώνα ήταν η Μαριέττα Φιλιππάκου (Σάββενας, Μαυρουδής). Στο 77’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Δημητρίου γιατί προφανώς κάτι είπε στην διαιτητή. Στο 91’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαρμπαντώνης για αντικανονικό μαρκάρισμα. Η Δόξα έχει παράπονα κυρίως από τους «βοηθούς» για ορισμένα οφσαίντ (είτε υπερ της είτε κατά της).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Νίκανδρου, Στ. Καντιμοίρης, Γκάϊδας, Ριζόπουλος, Καστρουνής, Σκαφίδας (30’ λ.τ. Παπασταμάτης, 79’ λ.τ. Αθανασίου), Λερογιάννης, Γ. Καντιμοίρης, Ευγενικός (767’ Παπαστεφάνου), Βασιλαράκης
ΔΟΞΑ: Δημητρίου, Μπατέστας (61’ Μπαρμπαντώνης), Χατέμ, Μαριάς, Σταμούλης, Κυρίτσης, Τσοπάνογλου, Κωστομοίρης, Στελλάς (79’ Ζούρδης), Ορφανός, Καλόψυχος (49’ Πλύγκος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ANΩΝΥΜΟΣ
ANΩΝΥΜΟΣ
11 years ago

Να ειστε πιο αντικειμενικοί.Sic(Η Δόξα έχει παράπονα κυρίως από τους «βοηθούς» για ορισμένα οφσαίντ (είτε υπερ της είτε κατά της).Προφανως δεν είσασταν στο γήπεδο.Θα ήτανε προτιμότερο να μην γράφατε τίποτα.Η διαιτησία ηταν απογοητευτική και αδίκησε κατάφορα τη Δόξα.

sakis
sakis
11 years ago

μαλλον εσυ ησουν σε αλλο γηπεδο επρεπε να βγει η μιση ομαδα της ψινθου με κοκκινες και παλι καλα που ηταν μονο 2.αλλα ο καθενας λεει οτι να ναι οπως και συ που προφανως εισαι απο την ψινθο

Sakis
Sakis
11 years ago

Ευτυχώς υπάρχουν και τα βίντεο ψινθενοι.δειτε το επιθετικό φάουλ στο 2-0 που μάλλον μόνο εσείς το είδατε γιατί προφανώς σε άλλο γήπεδο βρισκόμασταν.

ANΩΝΥΜΟΣ
ANΩΝΥΜΟΣ
11 years ago

ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ VIDEO ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ.