Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κρίμα, κρίμα, κρίμα…

Κρίμα, κρίμα, κρίμα…

0
ialisos oloi2
Dodekanisos

Κρίμα για τον Ιάλυσο… Οι «ερυθροκίτρινοι» στάθηκαν καλά στο Μοσχάτο ωστόσο δεν μπόρεσαν να φύγουν έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές τους. Ο Εθνικός επικράτησε με 1 – 0 χάρις σε ένα γκολ που πέτυχε στο 55’, στη μοναδική του ουσιαστικά πολύ καλή φάση που δημιούργησε σε όλη την διάρκεια του ενενηνταλέπτου. Η ροδίτικη ομάδα, πήγε το παιχνίδι στα μέτρα της και το έλεγξε στο μεγαλύτερο του διάστημα και αν είχε πιο καθαρό μυαλό στην επίθεση ίσως να μπορούσε να είχε μια καλύτερη τύχη. Ο Ιάλυσος δεν ήταν καλός επιθετικά, όμως δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Εθνικό τον οποίο κράτησε μακριά από την εστία του Λουτριώτη, οπότε η ήττα αφήνει οπωσδήποτε μια πικρή γεύση. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Πέτρου Μίχου είχαν την υπεροχή και έκλεισαν τον Εθνικό στα καρέ του ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν τον ελεύθερο διάδρομο προς την αντίπαλη εστία. Έτσι μοιραία, το γκολ που είχαν πετύχει οι Πειραιώτες στο 55’ ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 16′ ο Λιόσης έκανε το πρώτο σουτ για τον Ιάλυσο από θέση έξω δεξιά αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 22′ ο Πλύγκος έκανε τη σέντρα προς τον Χειμωνέττο ο οποίος ήταν σε καλή θέση αλλά έκανε επιθετικό φάουλ και έχασε την ευκαιρία να στείλει με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 32′ ο Στρατάκης έκανε σέντρα στην περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει στον Σαχίνη (κόρνερ) και τους γηπεδούχους να ζητούν χέρι – πέναλτι. Ο διαιτητής έλεγχε πάντως τη φάση και έδειξε κόρνερ.
Στο 33′ ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά προς το πίσω δοκάρι όπου ήταν ο Πλύγκος και είχε ετοιμαστεί να …πυροβολήσει αλλά …έπιασε αέρα και η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 35′ ο Μάναλης πήρε τη μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής και έκανε το σουτ αλλά ο Λουτριώτης δεν αιφνιδιάστηκε και έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 36′ ο Κοιλιάρας είχε χώρο να σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά προτίμησε να πασάρει στον Χειμωνέττο όμως ο Στασινός πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο! Στο 46′ ο Κοιλιάρας πήρε τη μπάλα στον άξονα και λίγο έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Τερζή και ο Βουτσινάς έκανε δύσκολη απόκρουση στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ.
Στο 47′ ο Κοιλιάρας επιχείρησε νέο σουτ και πάλι έξω από την περιοχή όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 49′ ο Στρατάκης έκανε ένα αρκετά φιλόδοξο σουτ από μακρινή απόσταση αλλά ο Λουτριώτης δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπάλα.
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ! Στο 55′ ο Στρατάκης έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Κοκκίνης έδιωξε προ του Μάναλη με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι. Η μπάλα έθασε στον Αργυρίου που καιροφυλακτούσε έκανε το σουτ, ο Λουτριώτης απόκρουσε ενστικτωδώς αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Αθανασίου να τη διώξει πάνω στη γραμμή.
Στο 58′ ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά αλλά πριν σουτάρει ο Σπάρταλης που ήταν σε καλό σημείο πρόλαβαν οι αμυνόμενοι και απομάκρυναν τη μπάλα.
Στο 63′ δυο διαδοχικά σουτ για τους φιλοξενούμενους κόντραραν πάνω σε αμυνόμενους. Το πρώτο το έκανε ο Κοιλιάρας και το δεύτερο ο Ρεκλείτης που πήρε το ριμπάουντ.
Στο 66′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο! Ο Λιόσης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Βουτσινάς έδιωξε με το πόδι δύσκολα και ο Αθανασίου που ήταν αφρούρητος, ουσιαστικά σε κενή εστία έστειλε με πλασέ τη μπάλα ψηλά άουτ. Ο παίκτης του Ιάλυσου μάλλον αιφνιδιάστηκε και δεν περίμενε να έρθει πάνω του η μπάλα μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα.
Στο 73′ ο Αργυρίου έκανε το σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 89′ ο Ρεκλείτης έκανε ένα καλό σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά ο Τερζής έβαλε το κεφάλι του και απόκρουσε μακριά.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ρατσιάτος (Νενεκούμης, Πάγκαλος) από την Αργολίδα
ΕΘΝΙΚΟΣ (Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Ματζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Στρατάκης, Μάναλης, Αργυρίου (83′ Σούφλας), Σουλέλες (74′ Κατίδης)
ΙΑΛΥΣΟΣ (Μίχος): Λουτριώτης, Λιόσης, Σαχίνης, Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Πλύγκος (59′ Φονσέκα), Κόκκινης, Σπάρταλης (59′ Μαθιός), Κοιλιάρας, Χειμωνέττος (68′ Χατζηκοσμάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments