Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πιο αποτελεσματικός ο Απόλλωνας!

Πιο αποτελεσματικός ο Απόλλωνας!

1
apollon-digenis
Dodekanisos

Σε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες ο Απόλλωνας Καλυθιών έκαμψε την αντίσταση του Διγενη και πήρε το πολύτιμο τρίποντο νικώντας με 2-0. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Σπαχιού και Μαυρομούστακος με πλασέ. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισσοροπημένο με τον Διγενή να έχει μια ελαφρά υπεροχή στο ξεκίνημα. Από το 20΄ οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και στο 27΄κατάφεραν να σκοράρουν. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαμε κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δυο εστίες. Στην επανάληψη ο Απόλλωνας ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα με τους Κοσκινιάτες να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Τελικά το ματς κλέίδωσε στο 84΄οταν ο Μαυρομούστακος από θέση τετ α τετ έκανε το 2-0. Να σημειωθεί οτι ο Απόλλωνας πριν την έναρξη του ματς βράβευσε τον Μανώλη Αλαχούζο για την προσφορά του στην ομάδα των Καλυθιών. Ο παιχτής θέλει να ευχαριστησει θερμά την διοίκηση του Απόλλωνα για αυτην την κίνηση.
Το φιλμ του αγωνα
Στο 4΄μεγάλη ευκαιρία για τον Διγενή ο Ζούνης σουταρε με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Στο 23΄σουτ του Γεωργαλλίδη δύσκολα έβγαλε ο Ντάνι.
Στο 27΄σουτ του Κουφάλη μετά από πασα του Γίδαρη ο Μανωλάγκας απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σπαχιού από κοντά άνοιξε το σκορ. (1-0)
Στο 78΄μετά από κόρνερ ο Μάνο πήρε την κεφαλιά με τον Μιχαλά να διώχνει πάνω στη γραμμή.
Στο 81΄ο Γεωργαλλίδης σούταρε, η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 84΄ατομική προσπάθεια του Μαυρομουστακου που από θέση τετ α τετ πλάσαρε και έκανε το 2-0.
Καλύτεροι του αγώνα οι Ταντίκης, Κυρίτσης και Κουφάλης
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης(Μοσχάτος, Τσέτσος)
Οισυνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ντάνι, Τσίττας, Ταντίκης(79΄Σταυρής), Κυρίτσης, Μιχαλάς, Κουφάλης, Νικολός, Σπαχιού, Μαυρομούστακος, Στάθης(64΄Κώστας), Γίδαρης(73΄Γεννημαχλέλης)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Διακανθός, Γεωργαλλίδης.Δ(81΄Γεωργαλλίδης.Γ), Κανάκης, Μάνος, Κυπριώτης, Μοσκιού, Ζούνης(67΄Νίκανδρος), Καραγιάννης(59΄Γκρίζης), Διακάκης, Παπαθανασίου

Παναγιώτης Κεπέρης

alaxoyzos vraveysi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
τιμωρος
τιμωρος
8 years ago

ΜΠΡΑΒΟ απολλων πολύ κάλο παιχνίδι!!!!