Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κρατάει την τύχη στα χέρια του!

Κρατάει την τύχη στα χέρια του!

0
Dodekanisos

Σπουδαίο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία (βρίσκεται 6 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού) πήρε ο Ηρακλής Μ. καθώς κέρδισε με 1-0 τον Διαγόρα Β. εντός έδρας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και απειλούσαν την εστία του Τύρελη με ορισμένα μακρινά σουτ, τελικά στο 29΄ ο Καρίκης με ένα εντυπωσιακό σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στην επανάληψη οι Βατενοί ανέβασαν ρυθμό ωστόσο βρήκε μια καλοστημένη άμυνα. Το τελευταίο μισάωρο και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες με τους γκολκίπερ να λένε «όχι» και το 1-0 υπέρ των «πράσινων» να μένει μέχρι το φινάλε.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Μαυρουδής, Ράδος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Τσούφιος, Λενιού, Σαχίνης, Παπακωνσταντής, Μπιλιάς, Καρίκης Γ.Δ. (85΄ Βασιλώττος Ε.), Μπιγκό, Βασιλώττος Χ. (58΄ Κούρος), Σκόρπος, Τριχιάς (91΄ Πατρίδενας)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Τύρελης, Έλληνας, Κούτσι (66΄ Πρέτσι), Αδάμος (79΄ Θεοδώρου), Μοσχής, Ζερβός, Χατζησάββας, Κατσαρής, Αγγελάκης, Λαζίδης (46΄ Τριανταφυλλίδης), Παπουρδάνος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments