Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Κλινική στον Καναδά υπερασπίζεται την ελευθερία της επιλογής!

Κλινική στον Καναδά υπερασπίζεται την ελευθερία της επιλογής!

0
φωτό: brightlightnews.com
Dodekanisos

Η ελευθερία της επιλογής είναι το σύνθημα κλινικής στον Καναδά! Πρόκειται για το Ezra Wellness στην επαρχεία Kamloops, που κόντρα στις αποφάσεις που έχουν παρθεί από την κυβέρνηση, επιτρέπει την εργασία σε όλους τους υγειονομικούς που έχουν απολυθεί επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Ο εμπνευστής του εγχειρήματος και ουσιαστικά ιδρυτής είναι ο Glen Aalderink. Είναι ένας από τους νοσηλευτές που τάσσονται υπέρ της ελευθερίας της επιλογής. Μαζί με άλλες νοσοκόμες και ιατρικό προσωπικό είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. «Στο Ezra Wellness, δεν γίνονται διακρίσεις ανάλογα με τον εμβολιασμό», δηλώνει ο Aalderink. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι σύμφωνα και με το Florence Nightingale, τον όρκο της νοσοκόμας.

Παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Υγείας του της Δυτικής Επαρχίας του Καναδά δήλωσε ότι οι νοσηλευτές της νέας κλινικής κινδυνεύουν να χάσουν τις άδειές τους, η ομάδα Ezra Wellness παραμένει απτόητη στο επαγγελματικό της έργο. Από τότε που άνοιξε η συγκεκριμένη κλινική, ο Aalderink τονίζει ότι έχει δει μια σημαντική έκρηξη υποστήριξης. Αρκετοί είναι όσοι μιλούν με καλά λόγια για το δικό του μοντέλο υγειονομικής περίθαλψης.
«Έχω τόση υποστήριξη από όλη την κοινότητα», λέει ένας αισιόδοξος και ενθουσιασμένος Aalderink. Οι ομοϊδεάτες Καναδοί έχουν πολλά να ελπίζουν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments