Αρχική Αθλητικά νέα ΑΕΚ – Άρης 2-1: 3/3 νίκες η «Ένωση» του Γιαννίκη!

ΑΕΚ – Άρης 2-1: 3/3 νίκες η «Ένωση» του Γιαννίκη!

0
Dodekanisos

«Τρία στα τρία» για την ΑΕΚ του Αργύρη Γιαννίκη, που επικράτησε 2-1 του Άρη στο «ΟΑΚΑ», παρουσία περίπου 25.000 θεατών. Με τα γκολ του Μήτογλου (16′) και Μάνταλου (37′ πεν.) η «Ένωση» πήρε τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα η ΑΕΚ διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League μετά τις αναμετρήσεις της όγδοης αγωνιστικής. Μπροστά της βρίσκεται ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Για τον Άρη Θεσσαλονίκης μείωσε ο Ματέο Γκαρσία στο 73ο λεπτό, δύο λεπτά μετά την αποβολή του Μήτογλου. 

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

AΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Ρότα (26΄ Μισελέν), Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι (77΄ Τζαβέλλας), Τάνκοβιτς (60΄ Λιβάι Γκαρσία), Μάνταλος (60΄ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ (77΄ Αραούχο)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο (61΄ Σάσα), Εντιαγέ (77΄ Ιτούρμπε), Ματέο Γκρασία, Γκάμα (61΄ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (88΄ Χαϊροβιτς), Καμαρά

Η αναμέτρηση έχει και τρίτο ημίχρονο!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του αγώνα με την ΑΕΚ, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Αλλά και τον διαιτητή, Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο. Οι άνθρωποι του Άρη διαμαρτύρονται για το πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ. Ενώ ζητούν και κόκκινη κάρτα στον Λάζαρο Ρότα. 

Καταγγέλει προπηλακισμό ο Άρης – Διαψεύδει η ΑΕΚ

Οργή επικρατεί στον Άρη για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και για όσα έγιναν στην ανάπαυλα του αγώνα. Ο Άρης καταγγέλλει ότι ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Δημήτρης Νιαρχάκος, προπηλακίστηκε στον χώρο των αποδυτηρίων από τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και από άτομα της ασφάλειάς του.

Η απάντηση ήρθε από πλευράς ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως τίποτα δεν υπήρξε και καταγγέλλοντας πως ο Δημήτρης Νιαρχάκος έβρισε ανθρώπους της «Ένωσης».
 
«Τίποτα δεν υπήρξε! Το ότι έβρισε τους παίκτες της ΑΕΚ ο γενικός αρχηγός του Άρη το λένε;», ανέφεραν οι άνθρωποι της Ένωσης.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments