Αρχική Αθλητικά νέα ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Δίκαιη ισοπαλία στους «Ζωσιμάδες»

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Δίκαιη ισοπαλία στους «Ζωσιμάδες»

0
Dodekanisos

Σε ένα ματς που είχε γκολ, αποβολή και αρκετές φάσεις, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας έμειναν στο δίκαιο 1-1 στους «Ζωσιμάδες». Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Super League.

ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης ήθελαν την νίκη ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Μάλιστα θα μπορούσαν να κερδίσουν, ωστόσο στο ποδόσφαιρο δεν γίνεται να υπάρξουν δύο νικητές. Κάπως έτσι η ισοπαλία κρίνεται το δικαιότερο αποτέλεσμα βάση της εικόνας που παρουσίασαν.  ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας δημιούργησαν 15 και 11 ευκαιρίες. Τέσσερις και μία εξ αυτών, κατέληξαν στον στόχο αντίστοιχα. Η ομάδα της Τρίπολης είχε δύο δοκάρια, ωστόσο έπαιξε και με δέκα παίκτες από το 82ο λεπτό και έπειτα λόγω αποβολής του Μπαράλες για αντιαθλητικό χτύπημα στον Πίρσμαν. 

Ο Σίτο με δυνατό αριστερό σουτ είχε ανοίξει το σκορ για τον Αστέρα με τη μπάλα να καταλήγει στην κλειστή δεξιά γωνία του Λοντίγκιν για το 0-1 στο 34′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε τρία λεπτά αργότερα. Ο Εραμούσπε έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπρένερ πετάχτηκε και πήρε την κεφαλιά (οι παίκτες του Αστέρα διαμαρτυρήθαν πως η μπάλα βρήκε και στο χέρι του, χωρίς όμως να συμφωνήσουν διαιτητής και VAR), για να χτυπήσει η μπάλα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Τσιφτσή πριν καταλήξει στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Οικονομόπουλος (86′ Μίνα), Μπρένερ (43′ Μορεϊρα), Σνάϊντερ και Μιλιντσεάνου (76′ Λώλης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία, Άλβαρες, Καστάνο, Ατιένζα, Σάνταφε (66′ Βαλιέντε), Μουνάφο (27′ λ.τρ. Ιγκλέσιας), Σίτο, Μπαράλες, Σόνι (66′ Γκόμες, 94′ Τασουλής) και Ριέρα (94′ Κανελλόπουλος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments