Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Έκλεψε την παράσταση η έκθεση αθλητικής φωτογραφίας

Έκλεψε την παράσταση η έκθεση αθλητικής φωτογραφίας

0
Dodekanisos

Φωτορεπορτάζ: nnanev.com

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην πόλη μας η πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση αθλητικής φωτογραφίας του επαγγελματία και καταξιωμένου φωτογράφου Βασίλης Κουτρουμάνου. Η έκθεση, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν την Παρασκευή, βρίσκεται στην Παλιά Πόλη και συγκεκριμένα στο κατάλυμα της Γαλλίας στην οδό Ιπποτών. Έως τώρα έχει περάσει πάρα πολύ κόσμος και θαύμασε τις πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες του κ. Κουτρουμάνου, ενώ στα εγκαίνια έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων και οι Ολυμπιονίκες Άννα Κορακάκη (στο Ρίο) και Νίκος Συρανίδης (Αθήνα 2004) αλλά και η πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη. Εκεί ήταν και ο πατέρας της Κορακάκη, προπονητής, Τάσος Κορακάκης. Η έκθεση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Oktober Hotel.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων παρουσιάστηκε και προσφέρθηκε το κρασί  Symposium, προσφορά της εταιρείας Tatakis Wines. To παρών μάλιστα έδωσε ο ίδιος ο Βαγγέλης Τατάκης, συνοδευόμενος από τον διευθύνων σύμβουλο της εταιρείας Νίκο Μπουλαξή.

Ο φωτορεπόρτερ του news12 Nicolas Nanev, προσωπικός φίλος και συνάδελφος του Βασίλη Κουτρουμάνου ήταν παρών στα εγκαίνια και μπορείτε και εσείς να πάρετε μια γεύση από την πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση.

-Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Βασίλη Κουτρουμάνο για την αφιέρωση που έκανε στο news12 πάνω σε μια από τις φωτογραφίες του.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments