Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καταιγιστικός ο Αστέρας Π.!

Καταιγιστικός ο Αστέρας Π.!

0
pastida panigirismos
Dodekanisos

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση ο Αστέρας Π. σκόρπισε με 7-0 τον Ηρακλή Λ. στην Παστίδα και έφτασε τους 36 βαθμούς του πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Η αναμέτρηση δεν χωρά σε ιδιαίτερη κριτική αφού οι γηπεδούχοι είχαν την καθολική υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους έκανε ο Πολυχρόνης στο 30΄ μετά από την πάσα του Λολάκη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης άρχισε ο… χορός των γκολ για την ομάδα του Κώστα Πάττα. Ο Στεργιόπουλος στο 48΄ έκανε το 2-0, ενώ στο 57΄ ο Παγκράτης έγραψε το 3-0 για την ομάδα του. Στο 65΄ ο Πολυχρόνης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Στεργιόπουλος με σουτ το 5-0. Στο 74΄ ο επιθετικός των Παστιδενών έκανε χατ τρικ για το 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 81΄ ο Αμπντουλάι με σουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Στεφανάκης, Τσιβίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Παπαμιχαήλ Ρ., Καρύδης, Κυπριώτης, Αποστολάτος, Στεργιόπουλος, Μπάρδης (56΄ Καλαγρής), Λολάκης (60΄ Κυρίτσης), Παπαμιχαήλ Μ., Παγκράτης (65΄ Λεωνίδου), Αμπντουλάι, Πολυχρόνης

ΗΡΑΚΛΗΣ Λ.: Καντιμοίρης, Διακογεωργίου, Καπιώτης, Ταγκάεφ, Μπραχούσι, Διακολουκάς (60΄ Δίμπαλης), Καμμάς (46΄ Μουστάκας), Φάκκας, Πάχου, Ευαγγελίδης (57΄ Ρούφας), Καλανδράνης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments