Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Κίνδυνος αναβολής των αγώνων!

Κίνδυνος αναβολής των αγώνων!

1
13
Dodekanisos

Άγνωστο είναι αν θα πραγματοποιηθούν το σαββατοκύριακο τα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων στο βόλεϊ! Η αποχή των διαιτητών (σχεδόν σε όλη την Ελλάδα) συνεχίζεται κανονικά με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα το οποίο επηρεάζει και τα πρωταθλήματα της Δωδεκανήσου. Το όλο θέμα είναι καθαρά οικονομικό ενώ το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει μια έντονη κόντρα μεταξύ των διαιτητών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, το …μπαλάκι πέφτει πλέον στις Τοπικές Επιτροπές που καλούνται να βρουν τη χρυσή τομή και να έρθουν σε συμφωνία με τους διαιτητές των περιοχών τους για να γίνουν κανονικά οι αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι άτι ανάλογο έχει γίνει για παράδειγμα στην Κρήτη όπου οι διαιτητές παρά την οδηγία της Ομοσπονδίας παίζουν κανονικά.
Μεγάλο πρόβλημα με το Εφηβικό!
Προς το παρών, το πιο έντονο πρόβλημα δημιουργείται αναμφίβολα με το Εφηβικό πρωτάθλημα. Και αυτό διότι όσο αυξάνονται οι αναβολές υπάρχει ο κίνδυνος να μην είναι εφικτό να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα έως την καταληκτική ημερομηνία (το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου). Ήδη έχει γίνει μια αναβολή και αν υπάρξει και δεύτερη τότε δημιουργείται μεγάλο θέμα αν αναλογιστεί κανείς ότι θα υπάρξει αναγκαστική διακοπή την περίοδο των Χριστουγέννων αλλά και το ότι η Κως θα πρέπει να έρθει τουλάχιστον δυο φορές στη Ρόδο (και αντίστοιχα οι ομάδες της Ρόδου στην Κω για τουλάχιστον μια φορά η κάθε μια).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
energy
energy
10 years ago

1. … το …μπαλάκι πέφτει πλέον στις Τοπικές Επιτροπές που καλούνται να βρουν τη χρυσή τομή και να έρθουν σε συμφωνία με τους διαιτητές…

Χρυσή τομή χωρίς τα σωματεία δεν γίνεται.
Είπαμε η ΤΕ έχει την απόλυτη ευθύνη, για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων… απλά δεν φρόντισαν.

2. …στην Κρήτη όπου οι διαιτητές παρά την οδηγία της Ομοσπονδίας παίζουν κανονικά.

Ο αντιπρόεδρος ΕΟΠΕ (Κρητικός γαρ), οδηγεί τα χαρτζιλίκια των διαιτητών στην μεγαλόνησο, οι υπόλοιποι παίρνουν ψίχουλα.

Σσσσσ! μην τους ξυπνάτε…