Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Διαγόρας!

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Διαγόρας!

10
ialisos diagoras1
Dodekanisos

Προβλημάτισε ο Ιάλυσος, εντυπωσίασε ο Διαγόρας! Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα που βγήκε από το σημερινό φιλικό που έδωσαν στο «Οικονομίδειο» οι «ερυθροκίτρινοι» που ήταν το τέταρτο τους φετινό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή επικράτησε με 1 – 0 και οπωσδήποτε έκλεψε τις εντυπώσεις δείχνοντας ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά ενόψει του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι «κυανέρυθροι» ήταν αγωνιστικά πολλοί πειθαρχημένοι και παίζοντας με δύναμη και με πάθος, έδειξαν ότι θα είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες του νέου πρωταθλήματος και μάλιστα χωρίς να «ανοίξουν» το μπάτζετ σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ο Διαγόρας έβαλε δύσκολα στον Ιάλυσο, κλείνοντας σωστά τους διαδρόμους προς την εστία του Δαρζέντα και δημιουργώντας βραχυκυκλώματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Ο Ιάλυσος ήταν εκτός ρυθμού και παρά το ότι μπόρεσε να βγάλει φάσεις, δεν είχε σε καμία περίπτωση την διάρκεια του στην απόδοση του που θα ήθελε και ο προπονητής του. Ίσως μάλιστα να μπορούμε να μιλάμε για το χειρότερο έως τώρα φιλικό. Στο περασμένο παιχνίδι με τον Κλεάνθη, ο Ιάλυσος είχε σαφώς καλύτερη εικόνα και εκεί που θα περίμενε κάποιος να υπάρχει σήμερα ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση είδε το αντίθετο.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 1’ ο Κοιλιάρας με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
Στο 4’ ο Κιοσέογλου βρέθηκε σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή, ωστόσο δεν βρήκε «γεμάτα» τη μπάλα με αποτέλεσμα να μην βρει τον επιθυμητό στόχο.
Στο 20’ ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα, ο Δαρζέντας έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια και ο Μαθιός επιχείρησε αμέσως το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 24’ ο Μαθιός και πάλι έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Δαρζέντας απόκρουσε.
Στο 26’ ο Πεταυράκης έκανε ένα ωραίο σουτ αλλά ο Λουτριώτης απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 40’ ο Καλημέρης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι (άουτ).
Στο 49’ ο Γεωργιάδης σούταρε έξω από την περιοχή με δύναμη αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
Στο 54’ ο Μαθιός πάσε στον Κοιλιάρα και αυτός «έπιασε» το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο.
Στο 52’ έγινε η σέντρα από τα αριστερά και ο Σπάρταλης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον Δαρζέντα.
Στο 71’ μετά από εκτέλεσε κόρνερ, ο Πλύγκος έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής όμως η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ.
Στο 75’ μετά από σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα έφθασε στον Πεταυράκη μέσα στην περιοχή, αυτός την κατάλληλη χρονική στιγμή την «έσπασε» στον Μπερνιδάκη ο οποίος με σουτ έκανε το 0 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κασιώτης (Σαρρής, Σιδερής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Σταυλάς, Παφιάκης (61’ Φυλακούρης), Παπαδημήτρης, Κοκκίνης, Χατζηφούντας (78’ Ατσίδης), Ρεκλείτης, Καρπαθάκης (23’ Χατζηκοσμάς), Μαθιός (60’ Πλύγκος), Κοιλιάρας (84’ Τρέχας), Σίμωσης (44’ Σπάρταλης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρζέντας (84’ Σαμολαδάς), Πεταυράκης, Καρπαθάκης, Μαριάς, Μπαούρης, Παϊζάνος (80’ Κυπριώτης), Γεωργιάδης (82’ Κανάρης), Κιοσέογλου (77’ Φρατζής, 85’ Γαργάλης), Τογρού (60’ Καραγεωργίου), Καλημέρης (78’ Τσαγγάρης), Μπερνιδάκης (86’ Διακάκης)
ialisos diagoras2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trianta
trianta
8 years ago

Τι ώρα θα φύγει ο κύριος Μιχος?

Αυθεντικός
Αυθεντικός
8 years ago

[quote name=”trianta”]Τι ώρα θα φύγει ο κύριος Μιχος?[/quote]
28 Οκτωμβρίου….στην παρέλαση…!!

εεεεεεεεη
εεεεεεεεη
8 years ago

Πότε επιτέλους βάλεις τούς παίχτες να παιξουν στης θέσης τους. Φάε λίγο σουβλάκι από ψάρι για να βλέπεις καλύτερα

tseketeou
tseketeou
8 years ago

kai ksana pros to topiko trava…ialysoulis tou xoriou

Το αφεντικό στο νησί
Το αφεντικό στο νησί
8 years ago

ΞΑΝΑ ΕΔΩ, ΕΔΩ ΣΤΟ Α’ ΤΟΠΙΚΟΟΟΟ… ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΘΥΡΑ.6 ΜΟΝΟ ΡΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΑΦΙΑ ΤΑ @@@@@@@@@@@@ ΚΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΓΗΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ !!!

Αυθεντικός
Αυθεντικός
8 years ago

Και να πει κάποιος απ’το τεχνικό τιμ είτε απ’την διοίκηση στον Μίχο οτι ο Σπάρταλης είναι εξτρέμ η αριστερό η δεξί και οτι εκεί έχει πολλές δυνατότητες….και οχι σαν 6αρι αμυντικός μέσος…αν είναι δυνατόν τι όνειρο είδε ο άνθρωπος…!!

Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ
Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ
8 years ago

Ο Ιάλυσος εχει πολύ καλό υλικό, αλλά ο προπονητής δεν το έχει. Εξάλου, όλη του η προπονητική διαδρομή, είναι μέτρια. Εγώ προσωπικά, δεν θυμάμαι να έκανε κάτι το σοβαρό σε όλες τις ομάδες που πέρασε μέχρι τώρα. Κρίμα τις καλές σχέσεις που έχει με τον Ολυμπιακό. Δεν κατάφερε ούτε ένα ποδοσφαιριστή να φέρει από την Κ-17 ή την Κ-20 του Ολυμπιακού.

ante geia
ante geia
8 years ago

filiko itan kai akoma o koouts dokimazei eleos an meta paei i omada kala oloi tha trexete na panigirizetai

ksepareou
ksepareou
8 years ago

[quote name=”ante geia”]filiko itan kai akoma o koouts dokimazei eleos an meta paei i omada kala oloi tha trexete na panigirizetai[/quote]
pios na panhgyrisei re axoneytoi fara.

village
village
8 years ago

[quote name=”tseketeou”]kai ksana pros to topiko trava…ialysoulis tou xoriou[/quote]
στην πολη ερχεστε για ποτο,στην πολη για δουλεια.χωριατη……..τριαντενε.α τοπικου να σε δω και να τρελαθω..