Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Φιλική εξάρα της Ρόδου

Φιλική εξάρα της Ρόδου

0
rodos apollon
Dodekanisos

Ακόμη μια φιλική νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα η Ρόδος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Απολλώνων τον οποίο κέρδισε με 6-0 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας «Ο Διαγόρας».
Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και η Ρόδος ήταν κυρίαρχη του παιχνιδιού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τα «ελάφια» παρά το γεγονός ότι άνοιξαν το σκορ στο 5΄(1-0) δεν είχαν ανάλογη συνέχεια στο παιχνίδι τους και απλά κατά διαστήματα είχαν την απόδοση που έπρεπε. Στο 43΄ήρθε και το 2-0 με το οποίο έκλεισαν οι «πράσινοι» το ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι με πολλές απουσίες στην σύνθεση τους προσπάθησαν με καλή αμυντική λειτουργία να κρατήσουν μακριά από την εστία του Μακαρούνα τον αντίπαλο τους, το κατάφεραν μέχρι ενός σημείου, και με αντεπιθέσεις να βρουν στόχο. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος η Ρόδος συνέχισε να έχει την κατοχή και την καλή κυκλοφορία της μπάλας κάτι που της απέφερε ακόμα τέσσερα γκολ.
Στο 5΄ο Πλάτσης ανέτρεψε τον Ιμεραλιλάϊ που μπήκε στην περιοχή από δεξιά και η κυρία Φιλιππάκου έδωσε το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Παυλίδης και 1-0. Στο 31΄ ήταν η…σειρά του Γιαννακόπουλου να ανατρέψει στο ίδιο σημείο τον Ιμεραλιλάϊ, πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Παυλίδης αλλά αυτή την φορά στο δυνατό σουτ που εξαπέλυσε από τα 11μ., η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 43΄ο Γεωργαλλής έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Μακαρούνας και ο Παυλίδης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 56΄ο Χατζηλιόντας με έξοχη μπαλιά έβγαλε μόνο του τον Δελαπόρτα που πλάσαρε αλλά απέκρουσε προσωρινά ο Μακαρούνας. Ήρθε όμως γρήγορα ο Παυλίδης και με προβολή πέτυχε το 3-0. Στο 68΄άψογη μπαλιά του Δελαπόρτα στον Ευγενικό κι εκείνος με πλασέ έκανε το 4-0. Στο 72΄ο Αρχοντούλης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Ευγενικός με κοντινό πλασέ σημείωσε το 5-0. Στο 82΄ο Αρχοντούλης με υπέροχη ατομική προσπάθεια απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 6-0.
Διαιτησία Φιλιππάκου – Μοσχάτος – Ζαννετίδης.
Ρόδος: Ράτζα, Ιμεραλιλάϊ, Κακαζούκης, Αρχοντούλης, Νέδος, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Δελαπόρτας, Γεωργαλλής, Παυλίδης, Ευγενικός.
Επίσης έπαιξαν και οι Τσουρούτης, Κεφάλας, Ορφανίδης, Καλημέρης, Καντιμοίρης Στ., Κουρέτας, Γκάϊδας, Καντιμοίρης Γ., Στεργάκης, Πελεκάνος.
Απόλλων Απ.: Μακαρούνας, Μπαϊράμης Θ., Πλάτσης, Στόϊος, Γερωγίου, Ισκάς, Λαθούρης, Γιαννακόπουλος, Μακαρούνας Μιχ.,
Χατζηκυριάκος, Σαπαλίδης.

Επίσης έπαιξαν και Κυριαζάκος, Μπαϊράμης Κυρ., Πονήρης, Πετρίδης, Κωνσταντάκης, Σελιμάς

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments