Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Και νέα πρόκληση από τους Τούρκους για το συμβάν ανοιχτά της Ρόδου

Και νέα πρόκληση από τους Τούρκους για το συμβάν ανοιχτά της Ρόδου

0
Dodekanisos

Απτόητοι συνεχίζουν οι Τούρκοι τις προκλητικές τους δηλώσεις όσον αφορά το περιστατικό με το πλοίο τους ανοιχτά της Ρόδου, που δεν ακολούθησε τις οδηγίες του Λιμενικού Σώματος για έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσουν προειδοποιητικές βολές.

Το διάστημα που ακολούθησε του συμβάντος, εμφανίζονται στον τύπο απίστευτες δηλώσεις τους, με τελευταίο περιστατικό έναν τούρκο αρθρογράφο που ούτε λίγο ούτε πολύ, μας παρουσιάζει λήσταρχους, τα νησιά του Αιγαίου υπό κατοχή και τους ίδιους να καταδυναστεύονται από την χώρα μας!!!

Δίνοντας συνέχεια στο κλίμα πόλωσης που δημιουργούν εξέδωσαν ακόμα και  NAVTEX (43754),στην οποία κατηγορούν τις Ελληνικές αρχές ότι άνοιξαν αδικαιολόγητα πυρ εναντίον εμπορικού πλοίου και στη συνέχεια επισημαίνουν ότι «για την προστασία των πλοίων υπό τουρκική σημαία τα οποία πλέουν στο Αιγαίο, όπως για κάθε συμβάν να ενημερώνεται άμεσα και με κάθε πρόσφορο μέσο το Τ/ΠΝ και η Τ/ΔΑΑ οι οποίες επαγρυπνούν για την ασφάλεια».

Προς ενημέρωση, να αναφέρουμε ότι η NAVTEX είναι μία διεθνής προσφερόμενη Υπηρεσία που σκοπό έχει τη διασπορά, στα πλοία εν πλω, ναυτιλιακών, μετεωρολογικών και κατεπειγούσης φύσεως πληροφοριών που αφορούν στις παράκτιες θαλάσσιες περιοχές. Οι πληροφορίες λαμβάνονται αυτόματα και εκτυπώνονται απ’ ευθείας με τηλετυπικό τρόπο.

Ακολουθεί  η τουρκική NAVTEX:

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments