Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Καθαρίζει» με ένα συγγνώμη!

«Καθαρίζει» με ένα συγγνώμη!

0
aatromitos dimilias
Dodekanisos

Άδοξα «τελείωσε» η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ τις πολύ σοβαρές καταγγελίες που έκανε το σωματείο του Ατρομήτου Διμυλιάς σχετικά με την αξιοπιστία του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Παρά το ότι για πρώτη φορά επίσημα ένας σύλλογος κάνει λόγο στην ουσία για «στημένα» παιχνίδια εμπλέκοντας μάλιστα και τον πρόεδρο του Τοπικού Οργάνου Διαιτησίας Σάββα Καλαθενό, η Πειθαρχική αποφάσισε να βάλει την υπόθεση στο αρχείο με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχουν στοιχειοθετημένα στοιχεία που να αποδεικνύουν κάτι τέτοιο. Αποφάσισε δε, να ζητήσει από το σωματείο να ανακαλέσει τα όσα υποστήριξε μέσω της πρόσφατης επιστολής του. Με ένα συγγνώμη δηλαδή η πλευρά της Πειθαρχικής …τα ξεχνάει όλα και πάμε παρακάτω. Έτσι απλά. Αναλυτικά, το κείμενο της απόφασης αναφέρει τα ακόλουθα:
«ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ-ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΔ-ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΣΔ-ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ.
Η Π.Ε. δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες πειθαρχικές παραβάσεις, επιβάλλει σε βάρος του εγκαλούμενου σωματείου «ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΔΙΜ.» και του προπονητού της Γ.ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ, την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης, την υποχρέωση να ανακαλέσουν τις αναγραφόμενες στην ιστοσελίδα του διαδικτύου www.new12.gr στις 25-4-2013,και για αντίστοιχες δηλώσεις που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ στις 29-4-2013, δημόσιες δυσμενείς κρίσεις εις βάρος της ΕΠΣΔ-Μέλους της ΕΠΣΔ-ΟΡΓΑΝΩΝ της ΕΠΣΔ-ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ με ανακοίνωση τους προς τα ίδια μέσα εντός πέντε /5/ ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης.
Η ανάκληση δημοσιευμένη στα ίδια μέσα αποδεικνύεται με προσκόμιση στη διοργανώτρια από τους παραβάτες ,συγκεκριμένων αποδεικτικών στοιχείων.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ «ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΔΙΜ.»
Η Π.Ε. αποφαίνεται επί της καταγγελίας του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΔΙΜ. ,οτι αυτή πρέπει να τεθεί στο αρχείο, καθ ότι το προσκομιζόμενο έγγραφο με σχόλια ποδ/στη προέρχεται από κλειστό ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης, (εκτύπωση από σελίδα facebook) ,και ούτως η άλλως δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο που να στοιχειοθετεί την παραπάνω καταγγελία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments