Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Όνειρο ήταν και πάει…

Όνειρο ήταν και πάει…

0
telxinida thira
Dodekanisos

Όνειρο ήταν και πάει! Την ήττα με 3 – 0 σετ γνώρισε η γυναικεία ομάδα της Τελχινίδας στο σημερινό παιχνίδι που έδωσε στη Σαντορίνη με αντίπαλο την οικοδέσποινα ομάδα της Θήρας η οποία και μαθηματικά εξασφάλισε την άνοδο της στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Η εμπειρία των γηπεδούχων ήταν τελικά το στοιχείο που έκανε τη διαφορά και τους έδωσε τη νίκη. Όλα τα σετ ήταν «γεμάτα» και η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου τα πάλεψε και ήταν πάντοτε κοντά στο σκορ, όμως στις λεπτομέρειες οι παίκτριες του Σωτήρη Αμαριανάκη (παλιά δόξα του Ελληνικού βόλεϊ) κατάφερναν πάντα να είναι καλύτερες. Σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της νίκης για τον ΑΟ Θήρας έπαιξε και η έντονη παρουσία του φίλαθλου κόσμου που στάθηκαν πολύ κοντά στην ομάδα του νησιού τους και την παρότρυναν από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο πόντο.
Τα σετ του αγώνα: 25 – 21 (32’), 25 – 21 (27’), 25 – 19 (30’)
Διαιτήτευσαν οι κ. Αν. Μανεσλής, Ευ. Μαρκατσάς και η κ. Αικ. Μουστάκη
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ (Νίκος Τσιντομηνάς, Μιχάλης Τσιμισίρης): Κ. Δαουτουπούλου, Μ. Βρσατάλη, Ελ. Μητροπούλου, Ελ. Αμορανίτη, Αγλ. Σκορδά, Β. Μπαλή, Μ. Βλαμάκη, Φ. Μίχου, Ν. Αμορανίτη (λίμπερο)
ΑΟ ΘΗΡΑΣ (Σ. Αμαριανάκης): Χ. Παπαδοπούλου, Δ. Μηνδρινού, Ε. Σαλινούδη, Ε. Συντιάκη, Ε. Τσώτα, Ρ. Σινολάκη, Κ. Πρέκα, Δ. Σερακέρι, Ε. Φύτρου, Α. Κακριδώνη, Ελ. Μεμετζή, Σ. Μέντα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments