Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» ο Σαπαλίδης!

«Καθάρισε» ο Σαπαλίδης!

0
sapalidis
Dodekanisos

Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας Καλυθιών κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ευαγόρα και να επικρατήσει με 3-0 στο ΕΑΚ. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Καλυθενών ο Σαπαλίδης που πέτυχε χατ – τρικ και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη. Ο Ευαγόρας ήταν καλός στο πρώτο μέρος όταν και ήταν πιο κινητικός του Απόλλωνα και σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσε να είναι αυτός που θα προηγούνταν στο σκορ. Στο 50’ μετά από σέντρα του Καντιμοίρη ο Σαπαλίδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με το γόνατο την έσπρωξε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ (0-1). Μετά το γκολ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Δουλγέρη ο Αθανασίου για διαμαρτυρία αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Δέκα λεπτά μετά (60’) και πάλι ο Σαπαλίδης, αυτή τη φορά με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Αιντενίζ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2 του Απόλλωνα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι Απολλωνιστές έχοντας και την αριθμητική υπεροχή δεν δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν το προβάδισμα κάνοντας συντήρηση δυνάμεων. Μάλιστα στο τελευταίο λεπτό (91’) ο Σαπαλίδης με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνεχεία μέσα από τη γραμμή του τέρματος του Μουχαμεντάνι για το τελικό 0-3.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Δουλγέρης, Βασιλείου και Μοσχάτος.

Ευαγόρας: Μουχαμεντάνι, Τσιτσιρής, Ζαλογιάννης (80’ Χίντα), Μανταλιός (70’ Πιστόλας), Τζοβαλίν, Πετράς, Αθανασίου, Παπαντωνίου, Καμπούρης (70’ Κοντούρι), Μανιάς, Βασιλειάδης
Απόλλων Καλυθιών: Ροδίτης, Τσίττας, Κάλτσης, Κυρίτσης, Σπαχιού (76’ Στάθης), Ζουρούδης, Καντιμοίρης, Κούρτι, Σαράντης (46’ Τσακίρης), Σαπαλίδης, Μαυρομούστακος (30’ λ.τ. Αιντενίζ)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments