Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο!

Ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο!

7
DSC00845
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο όπου βρήκε τον ρυθμό της, η Ρόδος επικράτησε με 2 – 1 της σκληροτράχηλης Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ στο Δημοτικό Στάδιο και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της. Ήταν μια νίκη την οποία είχε πολύ μεγάλη ανάγκη η ροδίτικη ομάδα, η οποία νιώθει πιο άνετα ενόψει της συνέχειας. Τα «ελάφια» δεν έπαιξαν καλά στο πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο δεν είχαν καθόλου ρυθμό και δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την καλά στημένη άμυνα των Κρητικών. Σαν να μην έφθανε αυτό, δέχθηκαν γκολ και φορτώθηκαν και με άγχος. Στην επανάληψη το σκηνικό διαφοροποιήθηκε. Η Ρόδος μπήκε πιο ορεξάτη και οι παίκτες της έδειξαν μια σαφώς καλύτερη και μεγαλύτερη διάθεση. Αφού έβαλαν τη μπάλα κάτω, έφθασαν γρήγορα στην ισοφάριση από τα έντεκα βήματα και λίγο αργότερα πέτυχαν και ένα δεύτερο τέρμα το οποίο τους έδωσε το δικαίωμα να αποκτήσουν το προβάδισμα. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός και πάλι έπεσε με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κερδίσουν ορισμένα μέτρα, χωρίς όμως να μπορούν να κάνουν και πολλά ιδιαίτερα πράγματα.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 2′ ο Ντεντάκης έκανε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο τερματοφύλακας της Ρόδου ήταν σωτσά τοποθετημενος και μπλόκαρε τη μπάλα
Στο 11′ ο Ατματσίδης έκανε ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ)
Στο 17′ ο Κουρούπης έκανε ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
Στο 19′ μετά από οργανωμένη επίθεση των φιλοξενούμενων, ο Τσικουδάκης έκανε την πάσα στον Ντεντάκη ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 1!
Στο 25′ ο Κουρούπης σέντραρε χαμηλά από τα αριστερά, ο Αμανατίδης εβαλε το πόδι χωρίς να βρει γεμάτα τη μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι (άουτ)
Στο 44′ ο Ευγενικός έκανε τις προσποιήσεις στο ύψος της περιοχής και επιχειρησε και το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Μετά από ωραία επίθεση στο 46, ο Ευγενικός από τα δεξιά πάσαρε στιν Αμανατίδη ο οποίος ανατράπηκε και η Ρόδος κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ατματσίδης και έκανε το 1 – 1.
Στο 63′ η Ρόδος παίρνει προβάδισμα στο σκορ. Ο Κουρούπης με ατομική προσπάθεια στην περιοχή, στάθηκε όρθιος, κέρδισε τις κόντρες και σούταρε στη γωνιά για να κάνει το 2 – 1!
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Καντιμοιρης, Κουρούπης, Τζημογιάννης, Τζιβιλογλου, Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας, Ευγενικος (92’ Ιμεραλιλάϊ), Αμανατιδης (81’ Ανδρίκος), Ατματζίδης (87’ Τάντιτς), Νικήτας
ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Ταταράκης, Γαλανιδης, Καρβουνιαρης, Ζντραβκοβιτς (83’ Τσίτας), Ντεντάκης, Γιακουμάκης (71’ Παπαθανασίου), Γκουτζίδης(76’ Κιτράκης), Τσικουδάκης, Βουρβαχάκης, Δρακάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Μονο ροδος
Μονο ροδος
7 years ago

Η ομάδα θέλει προπονητη!Δεν έχει ανάγκη από μεταγραφές
Ελπίζω μετά από την λογοκρισία το μήνυμα α δημοσιευθεί

Φίλος του προπονητή.
Φίλος του προπονητή.
7 years ago

Μόνο Ρόδος, θέλω να μου δικαιολογήσεις γιατί η ομάδα χρειάζεται αλλαγή προπονητή και όχι προσθήκες παικτών. Μπορείς; Για να καταλάβουμε και εμείς οι άσχετοι.

elafi
elafi
7 years ago

i omada thelei proponiti giati i tixi kapoia stgmi tha stamatisei apla i diaxeirisi toy anthropinou dynamikou pou kanei ton ekthetei synexeia den pisteyei stous paiktes tou ara den pisteyei sta ergaleia pou exei ta opoia ton eksethesan stin Santorini toso aplo einai …Kai o Aygoustinos den tha einai gia polu kairo to thima na plironei kapoia stigmi tha ksipnisei …elpizo na dimosieythei

xondros
xondros
7 years ago

[quote name=”elafi”]i omada thelei proponiti giati i tixi kapoia stgmi tha stamatisei apla i diaxeirisi toy anthropinou dynamikou pou kanei ton ekthetei synexeia den pisteyei stous paiktes tou ara den pisteyei sta ergaleia pou exei ta opoia ton eksethesan stin Santorini toso aplo einai …Kai o Aygoustinos den tha einai gia polu kairo to thima na plironei kapoia stigmi tha ksipnisei …elpizo na dimosieythei[/quote]παίζει και το σενάριο,να του λένε τι να κάνει για το καλό ΟΛΩΝ.κανεις δεν γνωρίζει καλύτερα τους παίχτες από τον ορφανιδη.

sillketis
sillketis
7 years ago

Kalispera sas kai kali evdomada ,

Den boro na po pos einai avasimes oi anisihies gia ton proponiti , alla den nomizo pos prepei na ton steiloume .

Prepei na girisoun Paulidis , Arhontoulis kai DELAPORTAS , poli goustara pou irthan na doun tin pragmatiki tous omada !

Agie Vasili eipame kai perimenoume ta gennitouria min mas pouliseis kai esi parakalo !

Σύμμαχος
Σύμμαχος
7 years ago

Είναι απλά τα πράγματα. Η ομάδα για να σωθεί θέλει 2-3 σημαντικές προσθήκες: Σέντερ φόρ, Σέντερ Μπάκ και ίσως και 1 Χάφ.

sillektis
sillektis
7 years ago

kalispera sas ,

Me ton Ethniko ehoume apousies kai prepei na kerdisoume gia eunoitous logous !

Oloi sto gipedo na voithisoume opos to proigoumeno , otan leme oloi enooume oloi !

DELAPORTA ,ARHONTOULI KAI PAULIDI gia sas to leo !