Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» ο Κουλιμπαλί!

«Καθάρισε» ο Κουλιμπαλί!

0
katavia oloimazi
Dodekanisos

Αν και ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα, η Αναγέννηση Έμπωνας δε μπόρεσε να έχει την ανάλογη συνέχεια στο Ενωσιακό γήπεδο στο «Καλλιπάτειρα», γνωρίζοντας την ήττα από την αδιάφορη βαθμολογικά ΑΕ Κατταβιάς με 2 – 0. Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά αλλά οι γηπεδούχοι σταδιακά ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να ισορροπήσουν από τα μισά και μετά. Μάλιστα, άνοιξαν το σκορ λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων ενώ οι της Αναγέννησης στο διάστημα αυτό έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.
Άλλες φάσεις
Στο 42’ από σέντρα του Τσακμακίδη, ο Κουλιμπαλί με σουτ άνοιξε το σκορ (1 – 0) και στο 67’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Στο 34’ ο Κουλιμπαλί εκτέλεσε πέναλτι που κέρδισε ο Γ. Καρασάββας αλλά ο Φλοσκάκης απόκρουσε.
Στο 41’ ο Τσακμακίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 60’ ο Βενέτης πέτυχε γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσαϊντ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντώνης Παπαβασιλείου (Ατσικνούδας, Βουτσάς). Στο 69’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μανωλάκης για αντικανονικό μαρκάρισμα. Στο 77’ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια και ο Μερκούρης με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Κυπριώτης, Μπουμπουλάκης, Μακριάς, Τσακμακίδης, Μακρυδημήτρης (73’ Γκιόζη), Κουλιμπαλί, Ράδος, Μυλωνάς, Τριαλώνης (88’ Μ. Καρασάββας), Γ. Καρασάββας (63’ Μερκούρης), Κολοβός.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Φλοσκάκης, Σφυράκης, Λογοθέτης, Μ. Βενέτης, Γ. Κωνσταντάκης (46’ Χατζηγιαννάκης), Μανωλάκης, Β. Κοσμάς , Στ. Κοσμάς (51’ Ντελλάκης), Γιασιράνης, Μ. Κωνσταντάκης, Χριστοδούλου (77’ Μανωλικάκης).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments