Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Συνεχίζεται το θρίλερ για τον Ηρακλή Λ.

Συνεχίζεται το θρίλερ για τον Ηρακλή Λ.

0
iraklis lardou
Dodekanisos

Σε δύσκολη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ηρακλής Λάρδου, ο οποίος δε μπόρεσε να πάρει τίποτα από το σημερινό του παιχνίδι στα Κοσκινού με τον ΑΣ Χάλκης. Η ομάδα του Μανώλη Κοντού γνώρισε την ήττα με 2 – 0. Σε γενικές γραμμές, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι νιώθουν άτυχοι καθώς κρατούσαν την ισοπαλία μέχρι και το 87’! Εκτός από τα δυο γκολ που πέτυχε η ομάδα του ΑΣ Χάλκης, είχε και δυο δοκάρια με τον Παπαλαζάρου στο 7΄και τον Κάργα στο 32’. Το σκορ άνοιξε με αυτογκολ ο Νικολής στο 87’ που πήγε να διώξει τη μπάλα αλλά δεν τα κατάφερε και κατά λάθος την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (1 – 0). Στο 92’ ο Ψαράς με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κώστας Καραγιάννης και «βοηθοί» του ήταν οι Φραγκίνης και Λάμπρου.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Φραγκάκης, Παπαλαζάρου (83’ Μερκάι), Κωστίδης, Μπιζάτης, Ζαμαντάκης, Ψαράς, Παπαστεργής (80’ Γιωργάς), Τσιπιζίδης, Κάργας, Τσιαντούλας (7’ Χριστοδούλου), Ντούπης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ.: Καντιμοίρης, Ευαγγελόπουλος, Παπασταματίου, Κοντός, Μπεννούρ, Νικολής, Καλοπήτας, Χαρίτος, Καλανδράνης, Καμμάς Α. (60’ Καρίκας), Καφάλας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments