Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Συνεχίζει απτόητος ο ΠΑΣ Ασκληπειού

Συνεχίζει απτόητος ο ΠΑΣ Ασκληπειού

0
asklipio georgalis
Dodekanisos

Νικηφόρα και από τη δύσκολη έδρα της Σαλάκου πέρασε ο ΠΑΣ Ασκληπειού ο οποίος συνεχίζει απτόητος τη πορεία του προς την κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, ο οποίος πάντως άφησε καλές εντυπώσεις και το πάλεψε όσο μπορούσε. Στο 0 – 0 μάλιστα είχε ένα απευθείας φάουλ του Καραβόλια με το οποίο έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι ενώ στο 90’ ο Λαγός μέσα από τη μικρή περιοχή, προσπάθησε να προωθήσει τη μπάλα με το στήθος στα δίχτυα μετά από κόρνερ του Μ. Μάχλη αλλά δεν τα κατάφερε χάνοντας έτσι μια πολύ σημαντική ευκαιρία. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Οχτάρας στο 43’ με ωραίο πλασέ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μαμώλης Κυρίτσης (Κοσκινάς, Λάζος).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ: Λιάνι, Χατζηκυριάκος, Καραβόλιας, Λαγός, Γκιουσεσοϊ, Καιμαξής, Μ. Μάχλης, Ν. Μάχλης, Τσουκαλάς (50’ Γ. Καρασάββας), Θαρρενός (30’ λ.τ. Καραγιάννης), Γρηγοριάδης (75’ Παπαθεοδώρου)
ΠΑΣ: Καμπούρης, Καστανίδης, Αγγελής, Μελισσάς, Χωρίτης, Ταγκάεφ (88’ Βολιτάκης), Γιώτας, Καψαλάκης, Γεωργαλλής, Οχτάρας (75’ Φραγκάκης), Παπαβασιλείου, (68’ Γαϊτάνος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments