Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» με πέναλτι

«Καθάρισε» με πέναλτι

0
Dodekanisos

Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τη Σύμη, η Χάλκη επικράτησε με 1-0 χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ. Το παιχνίδι που έγινε χθες αργά του απόγευμα στο Ε.Α.Κ. ήταν αυτό που ολοκλήρωσε τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας. Το συγκρότημα του Άγγελου Φραγκάκη δημιούργησε τις ευκαιρίες από το πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, όμως και η Σύμη στεκόταν καλά και σε γενικές γραμμές το ματς στα πρώτα λεπτά ήταν μοιρασμένο Έτσι το ημίχρονο τελείωσε χωρίς τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Χάλκη ήταν ανώτερη σε όλα τα επίπεδα καταφέρνοντας να σκοράρει στο 61΄ όταν ο Κρητσιώτης ανατράπηκε από τον Χατζηπέτρο και ο διαιτητής της αναμέτρησης Καραγιάννης υπέδειξε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο Γούλας. Στο 70’ ο σκορερ της Χάλκης έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι σε μια από τις χαρακτηριστικότερες ευκαιρίες των γηπεδούχων. Η Σύμη δεν απείλησε ιδιαίτερα ούτε στα τελευταία λεπτά και έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη νίκη. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραγιάννης έχοντας ως βοηθούς τους Ράδο και Διακοφιλιππή.
ΧΑΛΚΗ: Καμπούρης, Δράμης, Τσιώνης, Κυπραίος, Σαρίκος (10’ λ.τ. Γεωργίου), Καβουκλής, Φέρο, Παπανικολάου, Γούλας, Καραμπάσης (66’ Κωστίδης), Κρητσιώτης (78’ Αράπης)
ΣΥΜΗ: Τσαβαρής, Τσαουσέλης, Λεβεντέρης Α., Χατζηπέτρος Ν. (75’ Καραβαίλης), Χατζηπέτρος Μ., Καραγιάννης (65’ Μπερζεσούτα), Ζουρούδης, Ράπι Α. (82’ Νταμόντε), Στεφάνου, Ράπι Γκ., Λεβεντέρης Π.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments