Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Αναμενόμενη ήττα από Εθνικό

Αναμενόμενη ήττα από Εθνικό

0
rodion panionios
Dodekanisos

Αναμενόμενη ήττα από τον πρωτοπόρο του 2ο υποομίλου ομίλου του 1ου ομίλου της Α2, Εθνικό Πειραιώς υπέστη το Ροδίων Άθλησις στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό του Ροδίων Παιδεία.
Η ομάδα του νησιού μας αν και ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 6-3 δεν κατάφερε διατηρήσει το προβάδισμά της. Οι Πειραιώτες πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με 9-10 και έκτοτε άρχισε να «γέρνει» υπέρ τους η πλάστιγγα. Στο 14-16 ο κύριος Τρατσέλας κάλεσε το πρώτο του timeout, αλλά δεν κατάφερε να κόψει το ρυθμό των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ξέφυγαν με 16-20. Ένα επιμέρους 3-1 του Ροδίων ανάγκασε τον κύριο Ψάρρα να πάρει timeout όταν το παιχνίδι ήταν 19-21. Το timeout απέδωσε καρπούς και το σετ έληξε υπέρ του Εθνικού με 21-25.
Σαφώς ανώτερος παρουσιάστηκε ο Εθνικός στο 2ο σετ. Το Ροδίων αναγκάστηκε από νωρίς να πάρει timeout, όταν το σκορ ήταν 5-8. Δεν ήταν,όμως, αρκετό να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι συνεχώς είχαν προβάδισμα ασφαλείας μεγαλώνοντας τη διαφορά με το σετ τελικά να λήγει με 15-25.
Στο τρίτο σετ το Ροδίων ξεκίνησε καλύτερα παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 5-3. Ο Εθνικός όμως ανέλαβε τα ηνία του όταν προηγήθηκε με 5-7 και έχοντας βραχεία κεφαλή κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το 17-19 και στη συνέχεια να τελειώσει το σετ με 18-25.
Η ομάδα του νησιού μας πλέον βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου της σε ισοβαθμία με τον Απόλλων Αθηνών, ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει εκτίσει το ρεπό της, όπερ σημαίνει ότι εκκρεμούν τρεις αγώνες εκατέρωθεν.
Διαιτητές: Πρέντζας-Μανεσλής
Τα σετ:1)21-25,2)15-25,3)18-25
ΡοδίωνΆθλησις (Τρατσέλας): Μακρής, Μαυράκης, Δεληγιώργης (λ), Προδρομίδης, Κοκολάκης (λ), Γιώτης, Μοσχούς, Γκένοφ, Ρουσέττος, Γεράκης, Αρβανίτης, Παππάς, Ποτολίδης
Εθνικος (Ψάρρας): Μαντέκας, Τουρνάκης, Δημητρούλης, Πολυχρόνου, Καρακίτσος, Παπαδόπουλος, Μπάσης, Σιώπης, Ράμος-Πέρεζ, Δεληπρίμης, Βολουδακης (λ), Σαμπάνης

Ανδρέας Γαβαλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments