Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου “Καθάρισε” από το ημίχρονο την πρόκριση ο Φοίβος

“Καθάρισε” από το ημίχρονο την πρόκριση ο Φοίβος

0
Dodekanisos

Πετυχαίνοντας τρία γκολ, όλα στο πρώτο ημίχρονο, ο Φοίβος Κρεμαστής επικράτησε με 3 – 0 των Πανθήρων σε παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα” και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου της Δωδεκανήσου (όμιλος Ρόδου). Οι Πάνθηρες “κατέβηκαν” με σκοπό να βάλουν …δύσκολα στην ομάδα του Μιχάλη Πολιά, όμως το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν στο 10′, ανέτρεψε τα σχέδια τους δεδομένου ότι το τέρμα αυτό έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία και η σαφώς πιο έμπειρη ομάδα του Φοίβου δεν συνάντησε σθεναρή αντίσταση ώστε να “καθαρίσει” το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη και με το σκορ να είναι ήδη στο 0 – 3, ο ρυθμός του αγώνα φυσιολογικά διαφοροποιήθηκε με τον Φοίβο να δίνει και περισσότερο χώρο στους νεαρούς παίκτες των Πανθήρων οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να “πατήσουν’ περισσότερο τη μπάλα και να προσπαθήσουν να βγουν μπροστά. Το παιχνίδι αποτέλεσε ουσιαστικά ένα καλό “τεστ” για την ομάδα του Σταμάτη Κουρδουνάκη ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας που αρχίζει την προσεχή Κυριακή. Αλλά και ο Μιχάλης Πολιάς είχε την δυνατότητα να βγάλει σίγουρα χρήσιμα συμπεράσματα για ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Στο 10′ ο Ορέστης Δαφερέρας εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ματζαράϊ και αφού πήρε τη μπάλα προχώρησε και με σουτ έκανε το 0 – 1.
Στο 17′ ο Μπαϊρακτάρης έκανε την πάσα στον Ζόγκα ο οποίος με σουτ πέτυχε το 0 – 2.
Στο 37′ ο Γεωργαλλής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μπαϊρακτάρης από κοντά δεν είχε πρόβλημα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.



Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μόσχος (Δημητριάδης, Καραγιάννης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΑΝΘΗΡΕΣ: Διακογιάννης, Τσαουσάϊ, Γκίνος (63′ Ντότσεφ), Ματζαράϊ, Μουχαμεντάνι, Χάσα, Γιαϊτάνος (46′ Ντουμάζιος), Τσακμακίδης, Παπανικολάου, Κεφάλας (46′ Τριανταφυλλίδης), Βογιατζής (46′ Γιώτας)
ΦΟΙΒΟΣ: Μήλιος (46′ Ντάνη), Γιωργαλής, Ταφάνι, Κοντογιώργος, Χριστοδούλου, Ντουλάϊ, Ρόγκας (46′ Μανίκαρος), Διακογεωργίου, Μπαϊρακτάρης (46′ Αναγνώστου), Ορέστης Δαφερέρας, Χατζησάββας (60′ Χατζηβαλσάμης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments