Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Κέρδισε τις εντυπώσεις η Ρόδος

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Ρόδος

0
Dodekanisos

Έχασε με 1 – 0 το παιχνίδι αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις η Ρόδος στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη που έγινε στο γήπεδο της Φυλής. Οι “πράσινοι” είχαν τα στοιχεία για να πάρουν το παιχνίδι, έχασαν πέναλτι στο 37′ αλλά τελικά τη νίκη πήρε ο Αστέρας χάρις σε ένα τέρμα που σημείωσε ο Μάρτσεφ στο 37′ το οποίο είχε και αρκετή δόση τύχης. Ο δυνατός άνεμος ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης. Ήταν ένα στοιχείο το οποίο οπωσδήποτε επηρέασε τις κινήσεις των παικτών και των δυο ομάδων.

Στο 37′ ο Μουμίν εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα Βλαχιώτη Φαρμάκης έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνιά του και απόκρουσε τη μπάλα. Το πέναλτι δόθηκε μετά από χέρι αμυνόμενου μέσα στη μεγάλη περιοχή.
Στο 51′ ο Μάρτσεφ με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” κάνοντας το 1 – 0. Είχε προηγηθεί απευθείας φάουλ του ίδιου με τη μπάλα να χτυπά στο τοίχος και να του “στρώνεται” αμέσως μετά. Το σουτ που επιχείρησε έδωσε στη μπάλα μια περίεργη τροχιά λόγω και του ανέμου με αποτέλεσμα αυτή να “καρφωθεί” στο “παραθυράκι του Πίτκα ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει (1 – 0).

Δείτε σε video όλη την αναμέτρηση

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments