Αρχική Videos Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο παίκτης της Λούτον

Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο παίκτης της Λούτον

0
Dodekanisos

Κατέρρευσε στο 65’ της αναμέτρησης  Μπόρνμουθ ο ποδοσφαιριστής της Λούτον, Τομ Λόκιερ. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Λούτον για το περιστατικό αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Το ιατρικό μας επιτελείο επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός μας υπέστη καρδιακή ανακοπή στο γήπεδο, αλλά ανέκτησε τις αισθήσεις του, πριν μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο. Έλαβε επιπλέον ιατρική φροντίδα στο γήπεδο για την οποία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ιατρικά επιτελεία και από τις δύο ομάδες.

Ο Τομ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους οπαδούς μας ότι βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και υποβάλλεται σε επιπλέον εξετάσεις, έχοντας την οικογένεια του στο πλευρό του. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη, την έγνοια και τα μηνύματα αγάπης για τον Λοκς».

Σημειώνεται ότι ο Λόκιερ  κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του τελικού των play-off  εναντίον της Κόβεντρι τον περασμένο Μάιο προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς και του δόθηκε το ξεκάθαρο για να επιστρέψει στα παιχνίδια τον Ιούνιο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments