Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καρέ τερμάτων πέτυχε ο Ηρακλής Μαριτσών κόντρα στην Αναγέννηση

Καρέ τερμάτων πέτυχε ο Ηρακλής Μαριτσών κόντρα στην Αναγέννηση

1
Dodekanisos

Ο Ηρακλής Μαριτσών σημείωσε με καρέ τερμάτων (5-0) την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, καθώς διέλυσε στην έδρα της, την Αναγέννηση Έμπωνας. Δύο γκολ σκόραρε ο Μανώλης Ευγενικός, για να συμπληρώσουν από ένα τέρμα οι Αναγνώστου, Χατζηκοσμάς και Παπακωνσταντής. 

Ο Ηρακλής Μαριτσών κατά διαστήματα απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Πέρα από την κατοχή μπάλας και τις αρκετές φάσεις δημιούργησε και τρομερές συνεργασίες. Μόλις στο 9′ ο Αναγνώστου σχεδόν σε άδειο τέρμα σκόραρε για το 1-0 των φιλοξενούμενων. Τα πολλά προβλήματα στην άμυνα της Αναγέννησης συνεχίστηκαν. Γεγονός που «πλήρωσε» λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 44′, Διακουράκης και Χατζοκοσμάς συνεργάστηκαν τέλεια από τα αριστερά και ο Χατζοκοσμάς έδωσε την τελική πάσα στον Μανώλη Ευγενικό, που δεν λάθεψε για το 2-0 στο 44′. Στο δεύτερο μέρος, ο Χατζοκοσμάς εκμεταλλευόμενος ένα λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων πέρασε και τον τερματοφύλακα για το 3-0 στο 58′. Στο 75′ ο Ευγενικός νίκησε στο τετ – α – τετ τον Αναστασά πετυχαίνοντας το 4-0. Έπειτα από φάση διαρκείας ο Παπακωνσταντής στο 85ο λεπτό έγραψε το τελικό 5-0. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ακόμα μία βαριά ήττα στην έδρα της. Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί το 5-0 από τον Ηρακλή Μαριτσών. Την ίδια στιγμή παρέμεινε χωρίς νίκη και μετράει […]