Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολη νίκη με 3-0 για τον Φοίβο Κρεμαστής κόντρα στον Ορφέα

Εύκολη νίκη με 3-0 για τον Φοίβο Κρεμαστής κόντρα στον Ορφέα

0
Dodekanisos

Μετά τον Διγενή Κοσκινού, ήταν η σειρά του Φοίβου Κρεμαστής να πανηγυρίσει το 2/2 σε νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Τοποθετημένος στον Β’ όμιλο ο Φοίβος Κρεμαστής υποδεχόμενος σήμερα τον Ορφέα δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και νίκησε εύκολα με 3-0. 

Από την άλλη πλευρά, κάκιστο μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το ξεκίνημα του Ορφέα, που μετράει αισίως 2/2 ήττες. Ενώ δεν έχει κατορθώσει να βρει ούτε δίχτυα, μετρώντας συντελεστή τερμάτων 0-9! 

Μια από τις μονομαχίες της αναμέτρησης

Στα της αναμέτρησης, η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο συλλόγων ήταν και είναι τεράστια κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ο Φοίβος Κρεμαστής είχε την υπέρ του κατοχή μπάλας και με καλή κυκλοφορία, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Τρεις εξ αυτών τις μετουσίωσε σε γκολ. Ειδικότερα ο Καραγεωργίου μόλις στο έβδομο λεπτό έκανε το 1-0 για τον Φοίβο. Δίχτυα βρήκε και ο Μιχάλης Μόσχου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+1′) εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την νίκη από το πρώτο κιόλας μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξαν πολλά πράγματα και με γκολ στο 77ο λεπτό ο Νίκος Ορφανίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-0). 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments