Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τρένο η Αναγέννηση Ασφενδιού που νίκησε εκτός έδρας και την Έμπωνα!

Τρένο η Αναγέννηση Ασφενδιού που νίκησε εκτός έδρας και την Έμπωνα!

0
giafkasports.gr
Dodekanisos

Η Αναγέννηση Ασφενδιού επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Αναγέννηση Έμπωνας και πανηγύρισε το «τρία στα τρία» στο φετινό πρωτάθλημα. Δύο γκολ πέτυχε ο Μάριος Σπύρου!

Δεν έχει σταματημό η Αναγέννηση Ασφενδιού που νίκησε εκτός έδρας με σκορ 3-1 την Αναγέννηση Έμπωνας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον Α’ όμιλο. Ο Ανέστης Μαυρίδης άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ για τους φιλοξενούμενους, εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας. Ενώ στο 28ο λεπτό η Αναγέννηση Έμπωνας είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με διαγώνιο σουτ του Λευτέρη Πλαγγέντη. Παρόλα αυτά ο Μάριος Σπύρου με δύο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών (37′ και 47′) «καθάρισε» την αναμέτρηση. Κάπως έτσι οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν τρένο και με το απόλυτο των νικών στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. 

Από την άλλη πλευρά, η Αναγέννηση Έμπωνας υπέστη ακόμα μία βαριά ήττα στην έδρα της. Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί το 5-0 από τον Ηρακλή Μαριτσών. Την ίδια στιγμή παρέμεινε χωρίς νίκη και μετράει πλέον 0-1-2 στο πρωτάθλημα. Ενώ έχει σημειώσει μόλις τρία τέρματα και έχει δεχθεί δέκα!  

Διαιτητής: ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ Δ.

Βοηθοί: ΤΣΕΤΣΟΣ Σ., ΣΑΡΡΗΣ Γ.

Παρατηρητής Διαιτησίας: ΜΙΧΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αναγέννηση Έμπωνας (Ευθύμης Ράδος): Αναστασάς, Γιασιράνης (46’ Κωνσταντάκης), Παπαθεοδωράκης (78’ Σφυράκης), Μήτρου (46’ Μπάκης), Μπαϊράμης, Χατζηγιαννάκης, Παλάζης, Μπαϊρακτάρης (70’ Τσουκαλάς), Πλαγγέντης, Αλιάι, Κωνσταντίνου (54’ Αναγνώστου).

Αναγέννηση Ασφενδιού (Σταμάτης – Θωνιάτης): Ήλιος, Θεοδώρου Ν., Κεφαλιανός Μ., Νομικός, Σωτίρι, Ζιώγας, Θωνιάτης, Παπαχαραλάμπους (89’ Μπαρδάκης) , Σπύρου (89’ Παρασκευδάκης), Μαυρίδης (76’ Βογιατζής), Πης (70’ Κουρζής).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments