Αρχική Αθλητικά νέα «Καρδιοχτύπησε» αλλά νίκησε

«Καρδιοχτύπησε» αλλά νίκησε

0
Dodekanisos

Ο εν δυνάμει πρωταθλητής Αστέρας Μασσάρων, αν και αγωνίστηκε από το 14΄με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να νικήσει στην έδρα του με 3-1 την Κύπρο και να διατηρήσει την απόσταση που είχε από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Αλιάι, ο οποίος με εκτέλεση φάουλ στο 10΄πέτυχε το 1-0.  Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 14΄, όταν από κεφαλιά του Ροδίτη, ο Κιλασίν Ε. απέκρουσε με το χέρι την μπάλα που κατευθυνόταν στα δίχτυα. Ο κ. Πατσιόπουλος καταλόγισε πέναλτι και απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον παίκτη του Αστέρα. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Ροδίτης και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι Μασσαρενοί δεν το έβαλαν κάτω και στο 33΄ πάλι ο Αλιάι με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι», 2-1.

Το 3-1 σημειώθηκε στο 80΄, όταν ο Αλιάι εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και παράλληλα έκανε «χατ-τρικ».

Διαιτησία Πατσιόπουλος-Κασιώτης-Σαρρής Γ.

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Φαρμάκαλης(87΄Κώστας), Πέθακας, Ζωάννου, Πονιάς, Κιλασίν Ε., Στογιανόφσκι, Δημητριάδης(81΄Χρυσαφίνης), Κοτσίκος, Σότα(74΄Χατζημανώλης Μ.), Συμεωνίδης, Αλιάι(91΄Δεδενάκης).

ΚΥΠΡΟΣ: Τύρελης, Βασιλείου, Σταματούλλας(30΄Αγγελίδης), Κενενούνης, Μάχλης, Κονίδης, Χατζηνικόλας, Ροδίτης, Τραγάκης(46΄Αγγελάκης), Πρέτσι(75΄Γουλόπουλος), Κεχαγιόγλου(70΄Ζαχαρίας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments