Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Καλπάζει ο Δαμάγητος

Καλπάζει ο Δαμάγητος

0
damagitos oloi
Dodekanisos

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε σήμερα από το Ενωσιακό γήπεδο ο Δαμάγητος καθώς κέρδισε με 2-0 τον Δωριέα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Θολού με την σημερινή της νίκη έκανε το 4στα 4 και μαζί με τον Πολύστρατο, που κέρδισε 5-0 τον Αλθαιμένη, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό σε βάρος του Δωριέα, αφού μέσα σε πέντε λεπτά στο 3΄ και στο 8΄ κατάφεραν να βάλουν δύο γκολ με τα οποία πήραν τελικά την νίκη. Ο Δαμάγητος ανεξάρτητα από το ότι προηγήθηκε νωρίς , έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε όλο τον αγώνα καθώς είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού με την κατοχή της μπάλας και καλή κυκλοφορία και έτσι δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Στεργενάκη. Οι <<κιτρινόμαυροι>> μπορεί να αγωνίστηκαν με ορισμένες απουσίες αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα που είχαν στο παιχνίδι με την απόδοση τους.
Στο 3΄ο Γρηγοριάδης έβγαλε από αριστερά πολύ ωραία σέντρα, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Πασσάλης και με κεφαλιά ψαράκι πέτυχε το 0-1. Μετά από πέντε λεπτά(8΄) ο Γιαννικάκης επιχείρησε το σουτ , απέκρουσε προσωρινά ο Μίγκος και ο Συράκος με άψογο ψηλοκρεμαστό πλάσε μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0-2.
Διαιτησία Ατσικνούδας-Διακοφιλιππής-Σιδερής.
Δωριέας: Μίγκος, Πετρενίτης, Τριαλώνης, Βλάχος, Κορδαλής(55΄ Γιαννίκος), Νικόλοβ, Ντερομενάης, Παπουτσάκης( 46΄ Σκευοφύλακας), Τερζής(23 Μανδουράρης), Παπασάββας, Στέφας
Δαμάγητος: Στεργενάκης, Γιαννικάκης, Νικολίκος, Ντελλάκης, Καμπουράκης(50΄Καρπαθάκης), Πανταζόπουλος, Πασσάλης(65΄Λίντας), Σινάνι, Γρηγοριάδης, Μάτσης(87΄Σαλπιγγίδης)

Ηλίας Λοίζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

dorieas damagitos

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments