Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με τη σφραγίδα του Πατσιαούρα!

Με τη σφραγίδα του Πατσιαούρα!

0
kleovoulos parataksi
Dodekanisos

Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Λίνδου, ο τοπικός Κλεόβουλος κατάφερε να επικρατήσει με 3 – 2 του Κλεάνθη Παραδεισίου και να φθάσει έτσι στην τρίτη φετινή νίκη. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2 – 0, ωστόσο ο Κλεάνθης βρήκε τον τρόπο στο δεύτερο ημίχρονο να σημειώσει δυο τέρματα και να φέρει το παιχνίδια στα ίσα δίνοντας έτσι μια άγρια ομορφιά. Ο Κλεόβουλος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ένα τέρμα λίγο πριν από το φινάλε πήρε τους τρεις βαθμούς.
Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Γαϊτάνος (1 – 0) και στο 60’ ο Παπαοικονόμου πέτυχε το 2 – 0. Στο 70’ ο Πλαγγέντης έκανε το 2 – 1 και στο 76’ ο Καλημέρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2 – 2. Στο 83’ ο Πατσιαούρας που βρέθηκε απέναντι από τον Χειμωνέττο με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Λιβισιανός, Κακλαμάνος, Τσελεπίδης, Χατζηνικόλας, Συμεωνίδης, Φρατζάκης (60’ Αναστασιάδης Ε. Γ. ), Γιατσάτσος, Γαϊτάνος, Χαρίτος, Παπαοικονόμου (88’ Αγγελιδάκης), Πατσιαούρας
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Κορκίδας(46’ Γρηγοριάδης), Σιέχ, Καρίκης (75’ Σορωνιάτης) , Καλημέρης Ι. , Σκόρπος, Ατσίδης, Πλαγγέντης Ε. , Καλημέρης Κ. , Πολυμένωφ (46’ Ατσικνούδας), Πλαγγέντης Γ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments