Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Καλή πρεμιέρα για τον Άγιο Ισίδωρο

Καλή πρεμιέρα για τον Άγιο Ισίδωρο

0
Dodekanisos

Πολύ καλή πρεμιέρα έκανε ο Άγιος Ισίδωρος ο οποίος κέρδισε τον Ευαγόρα με 4 – 0 και πανηγύρισε το πρώτο του “τρίποντο” στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους από τα πρώτα τριάντα λεπτά και μετά και “καθάρισαν” εύκολα τον αγώνα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Στάππας έκανε την προσπάθεια και ο Κατίνας στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 1 – 0. Το γκολ αυτό βοήθησε πάρα πολύ τους γηπεδούχους που τους απελευθέρωσε και τους έδωσε την ευκαιρία να κυριαρχήσουν στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 50′ ο Μερισιώτης έκανε το 2 – 0, στο 70′ ο Στάππας πέτυχε το 3 – 0 και στο 90′ ο Σαπαλίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Αναστασάς, Ταμπουράς, Βονάκης, Σαπαλίδης, Δημητράκης, Κώτσος, Αμπελάς (89΄ Παπαπαναγιώτου), Στάππας, Καρτάλης (46′ Καψαλάκης), Σαράντης (66′ Διακοπαρασκευάς), Μερισιώτης (86′ Γεωργαλλής)
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Καραριώτης (60′ λ.τ. Μιχαλάκης), Μαλανδρής, Πιστόλας, Κατίνας, Ρούτσι, Χατζηκωνσταντής (48′ λ.τ. Αλαβέρας), Κούκι, Ευαγγέλου (63′ Πελαρδής), Καρυοφύλλης, Ταρατίτας (58′ Αράπης), Πάνου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments