Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Με ανατροπή η Αθλέτικο

Με ανατροπή η Αθλέτικο

0
Dodekanisos

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 η Αθλέτικο Αφάντου, κατάφερε να το ανατρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να μπει με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (2ος όμιλος).

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι ωστόσο υστερούσαν στα τελειώματα των φάσεων με συνέπεια να μην μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά αφού μόλις στο 5΄ έφτασαν στο γκολ με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Ντύρου από το ύψος της περιοχής. Ενώ λίγο το τέλος της ανάπαυλας διπλασίασαν τα τέρματά τους με την κεφαλιά του Χατζημανώλη.

Στην επανάληψη οι Αφαντενοί μπήκαν αποφασισμένοι και σε διάστημα 10 λεπτών πέτυχαν τρία γκολ φέρνοντας  «τούμπα» το ματς. Στο 48΄ ο Καλογήρου έκανε μια ωραία λόμπα με τον Μπάλλα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με ένα πλασέ να μειώνει σε 1-2 μετά και την κακή έξοδο του τερματοφύλακα. Στο 53΄ ο Λαουδίκος Χ. με ωραία ενέργεια και σουτ έκανε το 2-2. Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο Λαουδίκος Σ. με πλασέ μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του κ. Χατζησταμάτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όμως το φάουλ του Φαρμακαλη  έβγαλε δύσκολα ο πολύ καλός Παπαγεωργίου.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Μπάλλα , Λαουδίκος Χ. και Παπαγεωργίου. Από τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν οι Χατζημανώλης και Φαρμακαλής

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Ροδίτης, Καραβελαντζή)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Παπαγεωργίου Κ. Δ., Μοσχηδιού, Μαραγκάκης Β., Καλογήρου, Κώστας, Μακρυδημήτρης (34΄ Γενημαχλελής), Σταμούλης, Χαμάλης (53΄ Λαουδίκος Σ.), Λαουδίκος Χ., Μπάλλα, Κεπέρης (76΄ Μπακίρης)

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λοντάκος, Σκόρδας, Γερακούδης, Φαρμακαλής, Χατζηνικόλας, Κακουλλής, Κοστόφ, Γεωργάς, Κακυλλής Ε. (Αφαντενός), Ντύρος (36΄ λ.τ. Κοντόγιαννος), Χατζημανώλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments