Αρχική Videos Και η Ουγγαρία δεν απαιτεί πλέον τεστ και πιστοποιητικά από τους ταξιδιώτες

Και η Ουγγαρία δεν απαιτεί πλέον τεστ και πιστοποιητικά από τους ταξιδιώτες

0

Η Ουγγαρία είναι η επόμενη χώρα η οποία προστίθεται στη λίστα αυτών που ακυρώνουν όλους τους ταξιδιωτικούς τους περιορισμούς. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως πλέον οι ταξιδιώτες, ανεξάρτητα από την Εθνικότητα τους μπορούν να εισέλθουν στη χώρα οδικώς, εναέρια, θαλάσσια ή σιδηροδρομικά χωρίς να κάνουν τεστ κορωνοϊού ή να πρέπει να δείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν από τον επικεφαλής του Επιτελείου του πρωθυπουργού, Γκέρκγκεϊ Γκουγιάς.

Εντός της Ουγγαρίας δεν υπάρχει η υποχρέωση της μάσκας η οποία έχει γίνει πλέον προαιρετική και απλά έχουν διατηρηθεί μερικοί κανόνες που αφορούν κυρίως σε εσωτερικούς χώρους. Η Ουγγαρία γίνεται η ένατη χώρα που παίρνει την απόφαση να καταργήσει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζουμε πως έχουν προηγηθεί ήδη η Ιρλανδία, η Ιορδανία, η Ισλανδία, το Ελ Σαλβαδόρ, η Σλοβενία, το Μεξικό και η Νορβηγία. Όλοι οι ταξιδιώτες μπορούν να ταξιδέψουν ελεύθερα σε αυτές τις χώρες μόνο με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή ταυτότητα ή διαβατήριο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments