Αρχική Videos Η United Airlines παίρνει πίσω τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους της

Η United Airlines παίρνει πίσω τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους της

0

Η αεροπορική εταιρεία United Airlines αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους της να επιστρέψουν στη θέση τους από τις 28 Μαρτίου. Μάλιστα τους απέστειλε και σχετικό υπόμνημα. Ο αντιπρόεδρος του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας Kirk Limacher, αιτιολόγησε αυτή την αλλαγή στάσης στη μείωση των κρουσμάτων του κορωνοϊού αλλά και τις νοσηλείες. Πολλές Πολιτείες άλλωστε της Αμερικής ακυρώνουν τους περιορισμούς.

 «Αυτές οι αλλαγές υποδηλώνουν ότι η πανδημία αρχίζει να υποχωρεί ουσιαστικά. Ως αποτέλεσμα, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε με ασφάλεια τη διαδικασία επιστροφής των υπαλλήλων μας της RAP στις δουλειές τους», έγραψε ο Limacher.

Η United επέβαλε εντολή εμβολίου κατά του COVID-19 για όλους τους 67.000 υπαλλήλους της στις ΗΠΑ το φθινόπωρο του 2021. Ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ που επέβαλε εντολή σε ολόκληρη την εταιρεία. Οι εργαζόμενοι μπορούσαν να υποβάλουν αίτηση για θρησκευτική ή ιατρική απαλλαγή, αλλά εάν ένα τέτοιο αίτημα εξαίρεσης γινόταν δεκτό, ο εργαζόμενος έπαιρνε άδεια άνευ αποδοχών επ’ αόριστον.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments