Αρχική Επικαιρότητα Και η Ματίνα Παγώνη έβαλλε εναντίον του Στέφανου Τσιτσιπά

Και η Ματίνα Παγώνη έβαλλε εναντίον του Στέφανου Τσιτσιπά [vid]

0
Φωτογραφία: ethnos.gr
Dodekanisos

Η Ματίνα Παγώνη προστέθηκε στους ειδικούς που έχουν επικρίνει τον Στέφανο Τσιτσιπά για τις πρόσφατες δηλώσεις του. «Οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα», τόνισε μιλώντας στο OPEN. 

Ντόμινο τοποθετήσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μετά τις απαντήσεις των Ηλία Μόσιαλου, Ιωάννη Οικονόμου και Νίκου Τζανάκη, σειρά πήρε η Ματίνα Παγώνη. 

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» απάντησε στις δηλώσεις του Τσιτσιπά. Ειδικότερα για την αρνητική στάση που τηρεί ο αθλητής, σχολίασε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το».

«Oι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα»

«Τις ιατρικές απόψεις θα τις πουν οι γιατροί. Oι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα. Το σταματάμε εδώ! Χειροκροτούμε τον Στέφανο για τις νίκες του. Θέλουμε νίκες να μας φέρνει. Κι εμείς θα ασχολούμαστε με τα εμβόλια, με τη νόσο Covid, τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Ξεχωρίζουμε ο καθένας ποιο είναι το επάγγελμά του, ποιο είναι το λειτούργημά του και σταματάμε μέχρι εκεί. Αυτά τα απαντούν οι γιατροί και οι επιστήμονες, οι μη γιατροί δεν μπορούν να απαντήσουν», τελείωσε. 

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments