Αρχική Επικαιρότητα Οικονόμου: «Ο Τσιτσιπάς δεν μπορεί να αξιολογήσει το εμβόλιο»

Οικονόμου: «Ο Τσιτσιπάς δεν μπορεί να αξιολογήσει το εμβόλιο»

0
Dodekanisos

«Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σπουδαίος αθλητής. Όμως δεν έχει την ικανότητα και τις γνώσεις, για να κρίνει την αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού», διαμήνυσε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Η απάντηση της κυβέρνησης στις πρόσφατες δηλώσεις για το εμβόλιο του Στέφανου Τσιτσιπά, ήρθε μέσω του Γιάννη Οικονόμου. Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε στο «news247.gr» πως: «δεν αμφισβητούνται οι ικανότητες του κ. Τσιτσιπά στον αθλητισμό. Aμφισβητείται η ικανότητα του να αξιολογεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών και την ασφάλεια των εμβολίων. Δεν έχει τις σπουδές και το ερευνητικό έργο για να κρίνει. Τα θέματα αυτά τα αναλύουν και ενημερώνουν όσοι τα έχουν σπουδάσει και μελετήσει μέσα από το ιατρικό λειτούργημα. Σε αυτούς είναι καλό να ανατρέχουμε. Όσοι μέσα από τις επιτυχίες τους αποτελούν σημείο αναφοράς για ευρύτερες ομάδες, καλό θα ήταν να είναι διπλά προσεκτικοί στη διατύπωση τέτοιων απόψεων», υπογράμμισε.

Παράλληλα ο κ. Οικονόμου προέτρεψε τους πολίτες να ακούν τους ειδικούς επιστήμονες. Ενώ απεύθυνε ειδικό κάλεσμα σε όσους έχουν επιρροή στο κοινό, να είναι διπλά προσεκτικοί.

Τέλος, ερωτηθείς για τον αν η συμμετοχή του Τσιτσιπά στην καμπάνια της κυβέρνησης υπέρ των εμβολίων ήταν με αμοιβή απάντησε: «θεωρώ ότι δεν ήταν, όπως και η παρουσία πολλών άλλων ανθρώπων».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments