Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ήττα στην Ριζούπολη

Ήττα στην Ριζούπολη

0
foinikas rodion
Dodekanisos

Δεν τα κατάφερε το Ροδίων Άθλησις στην Ριζούπολη και τελικά ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 3-2 σετ αλλά στο τάι-μπρέικ. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας στον 2ο όμιλο Νότου. Η ομάδα μας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Ρόδο είχε κερδίσει τον Απόλλωνα με 3-1 σετ και σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερέχει από τον αντίπαλο της. Οι απώλειες λοιπόν για το Ροδίων Άθλησις δεν είναι και τόσο καταστροφικές σε ότι αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού παρά την ήττα και την όχι τόσο καλή εμφάνιση πήρε ακόμα ένα πολύτιμο βαθμό που θα βοηθήσει την ομάδα μας να κατακτήσει την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι στην Ριζούπολη ξεκίνησε με καθυστέρηση καθώς ο πρώτος διαιτητής άργησε να φτάσει στο γήπεδο. Οι Απολλωνιστές με καλές επιθέσεις εκμεταλλεύτηκαν το πρόβλημα που είχε η ομάδα μας στην υποδοχή της μπάλας και κατάφεραν να κερδίσουν το 1ο σετ με 25-17. Στο 2ο σετ οι παίκτες του Νίκου Τρατσέλα αντέδρασαν σωστά και με βελτιωμένη απόδοση ισοφάρισαν(1-1σετ) καθώς κέρδισαν με 25-21. Και πάλι οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με 2-1 στο 3ο σετ με 25-19, όμως η ομάδα μας βρήκε το κουράγιο να διεκδικήσει το 4ο σετ το οποίο πήρε με 25-19 και μπήκε στο παιχνίδι για την νίκη. Η προσπάθεια για την ισοφάριση έφερε κόπωση στο Ροδίων Άθλησις κι αυτό φάνηκε από το γρήγορο και εντυπωσιακό προβάδισμα που πήρε ο Απόλλωνας αρχικά με 8-1 και στην συνέχεια με 13 -2. Ότι κι αν προσπάθησε η ομάδα μας στην συνέχεια, δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και έχασε το 5ο σετ με15-7 το οποίο έδωσε την νίκη με 3-2 στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τα σετ: 25-17 (33’), 21-25 (24’), 25-19 (24’), 19-25 (25’), 15-7 (20’)
Διαιτητές: Τσίτσικας- Καπάνταης
Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ (Τάσος Κουμπλής): Μανιάτης Μ., Κατσαούνης Γ., Αμαριανάκης Γ., Τσαλικιάν Κ., Φραγκιαδάκης Ε., Σασάτη Δ., Καρράς Κ., Γεωργίου Κ., Χριστοδούλου Α., Σαμαντάς Α., Ανάγνου Κ., Λένας Γ., Χατζηκάλφας Α., Λαμπρινός Ι.
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Τρατσέλας): Μακρής Ν., Μαυράκης Κ., Προδρομίδης Β., Κοκολάκης Ε., Μοσχούς Χ., Ρουσέττος Σ., Γεράκης Μ., Αρβανίτης Ν., Παππάς Α., Ποτολίδης Π.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments