Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ήττα για τον Ιάλυσο στη Ραφήνα

Ήττα για τον Ιάλυσο στη Ραφήνα

0
ialisos oloi
Dodekanisos

Την ήττα με σκορ 2 – 0 από την Τριγλία γνώρισε σήμερα στη Ραφήνα ο Ιάλυσος σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ο Ιάλυσος στον πάγκο του οποίου έκανε ντεμπούτο ο Αλέξης Αλεξιάδης, «κατέβηκε» με σημαντικές απουσίες κάτι που όπως έδειξαν τα πράγματα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με τον Ιάλυσο να προσπαθεί κατά διαστήματα να γίνει πιο επιθετικός.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22’ με τον Καλογιάννης και λίγο αργότερα ο Σπάρταλης έχασε μια σημαντική ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 40’ ο Νικολόπουλος με ωραία ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 2 -0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΤΡΙΓΛΙΑ: Δήμιζας, Καμβύσης, Κωτσαλάς, Μπιταξής, Μαντζώρος, Παπασάββας, Κότσι (74′ Καρβουνίδης), Τσάγκαρης, Ποτουρίδης (64′ Τζαθάς), Καλογιάννης, Νικολόπουλος (84′ Τσεβά)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Αχείμαστος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Σπάρταλης, Χατζηφούντας, Σταυλάς, Ρίκκα, Χατζηπέτρος (42′ λ.τρ. Δελαπόρτας), Καρπαθάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments