Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Κλείδωσε» την παραμονή ο Ποσειδώνας!

«Κλείδωσε» την παραμονή ο Ποσειδώνας!

0
Dodekanisos

Την παραμονή στην Α΄ Κατηγορία σφράγισε και μαθηματικά ο Ποσειδώνας Καρπάθου καθώς επικράτησε με 4-1 του ΑΕΡΑ εντός έδρας σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική Του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Μασάδο στο 24΄ για το 0-1 το οποίο δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για να «γυρίσουν» το ματς. Αρχικά στο 55΄ ο Σπανός Ε. έκανε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το 1-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης το 2-1 για τους Καρπάθιους. Η πολύ καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Καραμηνά συνοδεύτηκε με ακόμα δύο  τέρματα για το τελικό αποτέλεσμα. Στο 80΄ ο Κουλλάι έκανε το 3-1 και στο 84΄ ο Τσιπιζίδης το 4-1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Σπάρταλης (Τσιβίτης, Κούτσης).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Κούτολο, Σπανός Ι., Χριστόπουλος, Κουλλάι, Καουκάκης (53΄ Νασόπουλος), Τσιαβέλης, Βασιλειώτης, Τσιπιζίδης (86΄ Κοντονικόλας), Βιτώρης (38΄ Μαντινάος), Σπανός Ε.

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Παπαβασιλείου, Γιαννακάκης, Πλύγκος (61΄ Κανελόπουλος), Γαργάλης, Ροκάι, Τρουμπούνας, Στεφανής, Φιλιππάκος, Μασάδο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments