Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ρόδος: Τρία άτομα σε σοβαρή κατάσταση και ένας νεκρός από...

Ρόδος: Τρία άτομα σε σοβαρή κατάσταση και ένας νεκρός από τροχαία

0
Dodekanisos

Σε κατάρα εξελίσσονται τα τροχαία στο νησί της Ρόδου, καθώς μέσα σε ένα μήνα τρία ροδιτόπουλα κατέληξαν στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ένας 48χρονος πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Πρώτα ήρθε η είδηση του τραυματισμού της νεαρής Ροδίτισσας, που παρασύρθηκε πεζή από αυτοκίνητο στην Αθήνα, λίγο πριν φθάσει στη σχολή, όπου φοιτούσε.

Λίγες μέρες αργότερα η Ρόδος «παγώνει» όταν πληροφορείται πως ένας 48χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε αγροτικό δρόμο του Έμπωνα, όταν η μοτοσυκλέτα του συγκρούστηκε με αγροτικό όχημα.

Μια μέρα αργότερα, χθες δηλαδή, ένας 25χρονος από την Ελεούσα, οδηγώντας την μηχανή του με κατεύθυνση προς τη Ρόδο, όπου είχε ραντεβού με φίλους του, έξω από τ Αφάντου, στο ύψος του σούπερ μάρκετ Παναγιωτά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες,   έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στο οδόστρωμα.

Την περασμένη εβδομάδα επίσης σοβαρά τραυματίστηκε και ένας 17χρονος σε ατύχημα , που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης. Καλύτερη τύχη είχαν οι εμπλεκόμενοι σε τροχαίο υλικών ζημιών, που σημειώθηκε χθες στις 9  το Βράδυ, στην Ιξιά, όταν οδηγός αυτοκινήτου μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ. Οι οδηγοί βγήκαν αλώβητοι αλλά το συμβάν οδήγησε σε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments