Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ισοπαλία στο Κερατσίνι

Ισοπαλία στο Κερατσίνι

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Κερατσίνι και Ρόδος σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του πρώτου στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν τον τρόπο έστω και με αυτογκολ να φθάσουν στην ισοφάριση και να πάρουν τον βαθμό.

Και τα δυο γκολ επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο το Κερατσίνι έδειχνε να έχει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με ωραίο σουτ του Πασαλίδη με τη Ρόδο να βρίσκει την ισοφάριση στο 30’ με κεφαλιά του Μεγαλοοικονόμου ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1 – 1).

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόδος ήταν πολύ καλύτερη  ωστόσο όσο περνούσαν τα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Γιώρας, Σιγάλας, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Βατής, Παναγιωτόπουλος, Ντούλιας (79’ λ.τ. Θωμαϊδης), Γκιάτης, Μπερνιδάκης, Πασαλίδης (51’ λ.τ. Καστράτι), Καρέλης (64’ Σιάνος)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Λένγκα (53’ Μυλωνάς), Αποστόλου, Μρκτσιάν, Ιμεραλιλάϊ (84’ Τάχος), Πινδώνης (71’ Αλιμερκάϊ), Πότσι, Αυγενικού, Ταβάρες (34’ λ.τ.Λέκκας), Νάκας, Μπούτερ

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments