Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου H Δόξα είναι ακόμα ζωντανή

H Δόξα είναι ακόμα ζωντανή

0
Dodekanisos

Πολύτιμο «τρίποντο» και μάλιστα εκτός έδρας πανηγύρισε η Δόξα Καρδάμαινας. Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου επικράτησε του Ηρακλή στα Μαριτσά με 2 – 1 και για μια ακόμα φορά έδειξε ότι διαθέτει σφυγμό και θα δώσει τα πάντα για να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Μετά από ένα στείρο από πλευράς γκολ πρώτο ημίχρονο, η επανάληψη είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο που πήγε στο γήπεδο. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 75’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Παπαδημήτρης ισοφάρισε στο 80’ με κεφαλιά (1 – 1) αλλά στο 87’ ο Κόκκαλης πέτυχε το 1- 2. Ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι στις καθυστερήσεις υποστηρίζοντας ότι μετά από σουτ του Τσούφιου η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυνομένου, όμως ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Μαυρουδής, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σκυλλάς, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Λενιού, Λολάκης, Παπακωνσταντής (85΄ Ανδρεόπουλος), Μπιλιάς, Σιαμαντούρας (60΄ Τσαλώλης), Αμπελάς, Βασιλώττος (64΄ Κούρος), Λερογιάννης
ΔΟΞΑ: Γιακούμαρος, Μουνούχος, Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός, Κουρζής, Τάλλαρος, Ζερβός (77΄ Χατζηαντωνίου), Κάτση (62΄ Κόκκαλης), Μέμα, Πης (88΄ Παντελής), Λαμάι (91΄ Κατσαρός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments