Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στο Ε.Α.Κ.

Ισοπαλία στο Ε.Α.Κ.

0
IMG 4209
Dodekanisos

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στο Ε.Α.Κ. Ευαγόρας και Δαμάγητος Θεολόγου για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο και οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ. Στο 25΄ ο Δαμάγητος κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυριακάκης στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βιζυκλή. Στο 31΄ ήταν η σειρά των «πρασίνων» να απειλήσουν ωστόσο ο Πετράς σε κενή εστία μετά την πάσα «πάρε-βάλε» του Μανιά αστόχησε.
Στην επανάληψη και πάλι η ομάδα του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου είχε την ελαφρά υπεροχή και στο 62΄ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Χωρίτη άνοιξε το σκορ. Ο Ευαγόρας ένα δεκάλεπτο πριν το τέλος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσια με το ωραίο διαγώνιο σουτ του Πετρά. Το 1-1 έμελλε να είναι και το τελικό αφού δεν άλλαξε κάτι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Πετράς και Καμπούρης, από το Δαμάγητο οι Μάχλης και Χωρίτης.
Καλή η διαιτησία των κ. Αυγενικού (Καραγκιόζης, Βούλγαρη)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Βιζικλής (70΄λ.τ. Μουχαμεντάνι), Σαλονίτης (75΄ Κεπέρης), Ζαλογιάννης, Κατσιμπράκης , Πετράς, Καμπούρης, Τσιτσιρής, Κουρέτας, Μανιάς, Τζοβαλίν, Παπαντωνίου (46’ Βασιλειάδης)
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Θέμελης, Μπιλιάς, Αρφαράς, Σιράκος, Πηδιάκης (85’ Κεφάλας), Μπιλιάς Φ. (55’ Κοντογιάννης), Μπιλιάς Α., Χωρίτης, Κυριακάκης, Μάχλης, Γρηγοριάδης (46΄ Καραγιάννης), Ατσίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments