Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στα Κοσκινού

Ισοπαλία στα Κοσκινού

0
xalki_kolossos2
Dodekanisos
Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο Κοσκινού όπου Κολοσσός Κάστρου και Αθλητικός Σύλλογος Χάλκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 70’, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 85’ με πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι του Κολοσσού. Σε γενικές γραμμές , η ομάδα του ΑΣ Χάλκης έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να σκοράρει τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γραμμές των φιλοξενούμενων είχαν μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους ενώ παρατηρήθηκαν και αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Παρόλα αυτά η ομάδα του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου λόγω κυρίως της προσωπικότητα ορισμένων παικτών, μπόρεσε για ένα ακόμα παιχνίδι να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να χάσει και λίγες αλλά πολύ καλές ευκαιρίες.
Τα γκολ
Στο 70’ ο Χρυσοχός έκανε σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά της όμως έφθασε στον Χατζηκαλημέρη ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1
Στο 84’ ο Οικονομίδης μάρκαρε τον Χριστοδούλου μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να μετατρέψει σε γκολ ο Κάργας (1 – 1)
Μόλις με 4’ ο Κάργας έστειλε με διαγώνιο σουτ τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι
Στο 83’ ο Κώστας με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάριxalki_kolossos3
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Θωμάς Πατσιόπουλος και «βοηθοί» του ήταν οι κ. Ατσικνούδας και Αυγερινού. Στο 95’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χριστοδούλου για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Φραγκάκης, Ζαμαντάκης, Μπιζάτης, Φωτιάδης, Σπύρου, Ψαράς, Ντούπης (77’ Καβουκλής), Χριστοδούλου, Κάργας, Τσιμπιζίδης (88’ Χατζημιχάηλ), Παπαλαζάρου (82’ Χειμωνέττος)
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καρπαθάκης, Σαββίδης, Φ. Μαννάκης, Χατζηκαλημέρης, Έλληνας, Αντωνούρης (65’ Χρυσοχός), Αγγελάκης (89’ Χατζησεβαστός), Κυριακάκης, Ραφτόπουλος (56’ Μάχλης), Οικονομίδης, Κώστας
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments