Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισόπαλοι Ευαγόρας και Πολύστρατος

Ισόπαλοι Ευαγόρας και Πολύστρατος

0
Dodekanisos

Έχανε με 3 – 1 η ομάδα του Αντώνη Αχιολά αλλά βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει στο τέλος με ένα τρομερό γκολ του Πετρά.

Μετά από ένα παιχνίδι που είχε ωραία εξέλιξη και σασπένς, Ευαγόρας και Πολύστρατος Λαέρμων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3 – 3 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος).

Για μια ακόμα φορά σε μεταξύ τους παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, η διαιτησία δεν πέρασε απαρατήρητη μιας και ο Πολύστρατος «φωνάζει» στο φινάλε για πέναλτι ζητώντας χέρι παίκτη του Ευαγόρα μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα».

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ευαγόρας μπήκε αρκετά δυνατά και άνοιξε το σκορ με τον Μανιά στο 16’ αλλά ο Πολύστρατος βρήκε τον  τρόπο να ισοφαρίσει με τον Παπακώστα στο 26’ (1 – 1) και μάλιστα στο 39’ ο Αναστασιάδης κατάφερε να κάνει και το 1 – 3 δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.
Ο Ευαγόρας μπήκε καλά και στην επανάληψη και κατάφερε να μειώσει σε 2 – 3 στο 58’ με τον Κουντούρη και στο 76’ ο Πετράς με ένα πολύ όμορφο σουτ από πολύ πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 3 – 3. Ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε στο 80’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τον Ευαγόρα με δέκα παίκτες αλλά μέχρι και το τέλος δεν άλλαξε απολύτως τίποτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μιχαλάκης. Πιστόλας, Οικονόμου, Τσιριγώτης (46’ Χατζηκωνσταντάκης), Πετράς, Φ. Παπαδόπουλος, Καρυοφύλλης, Ταχίρ, Παπαντωνίου (65’ λ.τ. Μανταλιός), Μανιάς, Πλασάτης (46’ Κουντούρης)
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Κούτρας, Καλιώρας, Μόσχου, Αναστασιάδης (80’ Γιώτας), Χατζημιχαήλ, Γεωργαλλής, Παπαστεργής, Αποστολόπουλος (84’ Πόλος), Παπακώστας, Παπαβασιλείου (75’ Λυκοπάντης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments